Kjol, lov och vila ut!

Jag köpte en tajt kjol från jc i går men ska nog byta stolek. Rugigt snygg är den i alla fall. Jobbet gick bra, sålde alla tidningar. Eftersom det har varit glest med uppdatering och jag känner att jag behöver vila ut denna vecka, passa på medan vi har lov helt enkelt. Så jag kommer inte blogga på lovet kommer dock tillbaka efter lovet med massor av inspiration. Tack för att ni läser min blogg och fortsätt läsa den när jag kommer tillbaka. Kram Natalia


Pälsväst från vero moda

Shopping dag med Jeffan och Emma. Hanna följder med en stund bara. Jag köpte en svart, pälsväst på vero moda. Jättesnygg! tack för en bra dag ! Sammanfattning: början på ett bra lov.

Seg dag

I dag har det varit en riktigt seg dag. Hos frissan blev det inte page. För feg........... I morgon ska jag Jeffan och Emma ner på stan. Det vankas shopping och besök på favorit kina restaurangen. I morgon kommer jag skriva om en till s/s 2010 kollektion. Sov så gott!

Frissan

Om 20 min ska jag vara hos frisören. Spännande! Antingen blir det kort page, lite längre än Victoria Beckhams. Eller rak kort frisyr. Återkommer med resultat.

Frissan

Om 20 min ska jag vara hos frisören. Spännande! Antingen blir det kort page, lite längre än Victoria Beckhams. Eller rak kort frisyr. Återkommer med resultat.

Gala- event på Whitney Museum i New York i går

Donatella Vesaces favorit-tjejer!Lindsay Lohan
På gårdagens gala-event i New yorksponsrad utav Dontella Versace befann sig många kändisar. Taylor Momsen såg riktigt snygg ut. Lindsay Lohans klänning föll mig dock inte i smaken. Båda klänningarna kommer (självklart) från Versace.

Posh med i Giossip girl!


Tydligen ska Victoria Beckham (posh) vara med i Gossip girl. Det var självaste Leeighton och Blake aka Blair och serena som fixade jobbet åt henne. De är känt att de båda gillar hennes designer och har haft på sig dem i serien. Blake gick tillopch på en av Victoria Beckahams modevisningar(hon har ett eget märke)  hon och Victoria pratade och Posh lär ha sagt att hon älskar Gossip girl och Blake pratade med producenten som såg till att hon fick en liten roll. Det är fortfarande okänt hur stor del hon kommer ha i tv-serien. Låter riktigt kul:)
Hilary Duff och Tyra Banks har också gästat (de avsnitten har ännu inte sänts i Sverige).


Blog awards 2009

Årets blogg: Foki
Kaxigast i bloggvärlden: Kissie
Årets kändisblogg. Magdalena Graaf
Årets blogginsiratör: blondinbellá
Årets manliga. Calle Schulman
Årets fashionista: Lisaplace
Årets mest orginella: Foki
Årets foto/designblogg: Elin Nevnarien
Årets veteran: Stinalee
Guldpennan: Sanna


I går kväll var det blog awards 2009. De bästa bloggarna inom de olika kategorina skulle röstats fram, Ovan ser ni de som segrade. Utav dessa läser jag faktiskt bara fokis. Hon förtjänade priset, sannerligen en en orginell och superbra blogg. Grattis foki och alla andra!


Stan med Disa

Jag var på stan i dag med Disa. Det var jättekul. Shopping blev det också. För min del blev det en t-shirt med nitar från mq och en kjol också från mq. Nöjd och glad är jag och det är det enda som räknas. Jag hoppas eran dag var lyckad.

Louis Vuitton s/s 2010

lv
Detta är en minst sakt konstig kollektion. Vad tänkte Marc Jacobs egentligen? Inte hans bästa verk...............


Fel på blogg.se

Ledsen för felet i förra inlägget det är något fel på blogg.se eller så är det bara min dator. Åter igen jag är hemskt ledsen.

Fel på blogg.se

Ledsen för felet i förra inlägget det är något fel på blogg.se eller så är det bara min dator. Åter igen jag är hemskt ledsen.

Nicky vs Paris

Nicky Hilton Rockin Matthew Williamson for H&M
Vilken av systrarnas Hilton stil föredrar ni? Jag valde en någurlunda snygga outfit som Paris har på sig, hon får poäng för att hon försökte. Dock måste jag ändå rösta på Nicky. Bilderna är några få månader gamla, tjejerna har dock ungefär samma stil i dag. Paris stil har möjligtvis försämras. Vem väljer ni NIicky eller P


Säg vilken väska som vackrast är..........

Roberto Cavalli Studded messenger bagValentino Petal leather hobo bagMiu Miu Large woven leather toteMiu Miu Leather studded tote
Om ni fick välja en av dom här väskorna. Vilken skulle ni då ha valt?
Den underbara svarta väskan med nitar kommer från Roberto Cavalli. Kommer ni ihåg att han hade ett designer samarbete med hm?
Den röda godingen kommer från lyxiga Valentino. Den klara röda fäsgen är en dos medicin mot det gråa vädret som håller på att flytta in nu till hösten.
Den flätade svart gråa väskan från Miu Miu är en personlig favorit utav dessa fyra.
Sist men inte minst har vi denna bruna väska med nitar som också kommer från Miu Miu.
Samtliga väskor kan ni köpa hos Net-a-porter.

Tips

Ni kanske har hört om den här sidan men för er som inte vet så är www.ch131.com en riktigt bra sida. Man kan titta på tv-serier och filmer helt gratis. Jag har nyss tittat igenom på hela säsong 4 av ghost wisperer. One tree hill, gossip girl och alla de andra serier är längre fram i usa än i sverige. De sänder nya avsnitt av serierna så fort de sänds i usa. Enda nackdelen är att det inte finns någon svensk text. Men vi borde kunna tillräckligt med engelska för att förstå vad det handlar om. Så varsågod och njut av: www.ch131.com

Chanel s/s 2010

Chanel Spring 2010 Ready-to-WearChanel Spring 2010 Ready-to-Wear
Chanel Spring 2010 Ready-to-WearChanel Spring 2010 Ready-to-Wear
Chanels kollektion för spring/summer är helt fantastisk. Tillsammans med 3.1 Philip Lim en utav mina favorit kollektioner (än så länge). Här ovan ser ni mina favorit outfits. Så himla snyggt! Vilken är er favorit bild/outfit?

Nytt i garederoben!

Bild lånad från:Louise
De omtalde tightsen med skinn detaljer har flyttat hem till mig. De kommer fråm mq. En t-shirt frestade mig och jag kunde inte motstå även den från mq. Nu ska jag gå frissan och sedan blir det hemma spa. Skönt att ha studiedag. Vad har ni gjort denna måndag?


Frågestund!

                         
Jag tycker vi kör på frågestund. Fråga vad ni vill så så svarar jag så gott jag kan :)                

Veckans önske outfit!

Jason Wu Embroidered chiffon drape dressMiu Miu Leather studded sandals
Klänningen: Jason Wu finns hos Net-a-porter
Skorna: Miu miu finns hos Net-a-porter

Hiss eller diss?


Under gårdagens Chanels modevisning satt Rihanna på frot row klädd från topp till tå i självaste Chanel. Själv hissar jag denna outfit. Riktigt snyggt Rihanna! Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Tillökning i garderoben


Det blev inte ett jeans utan en härlig lila polo klänning. När det gäller no provet så fick jag alla rätt!!!!!!!!!
Det gjorde min dag.

Restaurang dags!

Bilden visar drömväskan från chanel.Den ger miBilden vidar drömväskan från chanel.
Om en stund ska jag och kompisarna gå ner till Annie prata en stund och sedan fara ner till lilla krogen (en kinesisk restaurang) mums vad gott det ska bli. Det blev tyvär ingen shoping för min del i dag. Var alldeles för trött. Men i morgon efter skolan då ska jag köpa ett par jeans. Vi hörs sen!

Dålig uppdatering.........

Bilden visar Olivia Palermo. Grymt snygga skor och topp!
Det har varit väldigt dålig uppdatering de senaste dagar. Har varit fullt upp i skolan no samt matte prov. Hoppas det gick bra.

RSS 2.0