En blomma vid namn Bodil, hihi!

Det absolut roligaste som hänt idag var i skolan. Jag skulle berätta historian om när min blomma Bodils barn blev kidnappas. Det må låta lite sjukt men det är en sann historia:D Vi höll på att döööö av skratt, hur kul som helst. Man måste ha varit där för att förstå sammanhanget! Pluggat lite matte till ma-provet och inte så mycket mer faktiskt. Det har varit en rolig dag idag helt enkelt:)

MQ vår 2011

pressvisning MQ
Som ni alla vid det här laget vet är att jag ääälskar MQ! Har sett en bild från deras kollektion för våren 2011, ser lovande ut. Tycker ni inte det?!

Valentino

Suede platform sandals by Valentino  Embellished silk-satin dress by Valentino 
Just nu så rear Net-a-porter ut valentino på dera outlet, theoutnet. Super fina saker, passa på och fynda!
(Sakerna ovan är givetvis fån Valentino, theoutnet)


Kuvert


Den här underbara väskan finns på hm, vilket betyder att den är i budgetklassen. Ett hett tips, ska nog spana in den!

Kuvert


Den här underbara väskan finns på hm, vilket betyder att den är i budgetklassen. Ett hett tips, ska nog spana in den!

Hm vår 2011

   
Hm:s vår kollektion ser underbar ut! Bilden i mitten är på en del av en bikini och någon detalj på ett plagg. Bikinnín ser fin ut och ska spana efter den nästa år.


Önskning till julen

fullsizefullsize
Nu är det jul snart, längtar oerhört mycket! Ska bli såååå roligt. Gillar verkligen Odd Mollys saker och jag har önskat mig en stickad tröja från det märket. Den är enkel men piffig och mkt söt! Den ser lite trist ut på bilden men i irl är et mycket finare;)

Oops, halkade visst!

Tänkte först berätta lite kort om gårdagen. Jag, Jennifer och Hanna gick på stan, roligt roligt! Hanna låtsades halka och då halkade jag. Det dumma va att det hade hänt innan fast med en annan kompis, weird. Köpte jeansleggins och leopardmönstrad tunika, från MQ och en kofta från Hm. Fick vinterstövlar från mamma, tack super sköna! Odd molly koftan, lovely knit har ännu inte kommit frustrerande. Ska tydligen komma nästa vecka. Den som väntar på något gott väntar aldirg för länge. Koftan är för omdömmena i skolan

No

AP File Photos // HOT or NOT: American Music Awards 2010AP File Photos // HOT or NOT: American Music Awards 2010Ap File Photos // HOT or NOT: American Music Awards 2010
No- prov imorgon, nervös, ihii! Lyssnar på talylor swifts låt- I'd lie, dricker te och pluggar. Ska sova om ett litet tag. American music awards var för ett tag sen, har missat det totalt. Ovan ser ni mina favoriter från galan, enjoy;)

O My fashion god

Herregud. stress! På torsdag ska vi bygga färdigt våra broar och jag hoppas att de ur min grupp kommer vara där! No- prov på fredag, är en aning freaked out about that, men men...Tänkte säga natti natti pyjamas pyjams till er då jag inte hinner blogga något mer idag^^

Slutsålt!


Allting är redan slutsålt, förutom en keps på herravdelningen. Omg, det gick snabbt! Ville gärna lägga mina vantar på t-shirten med tyll eller något annat fint. Synd att kollektionen inte kom till våran lilla Hm butik:(

Inspiration, från Nettan som vanligt:)


Är faktiskt riktigt sugen på ett par fina, vida kostymbyxor som de i mitten. Har letat men inte hittat något passande. Fina plagg, gillar allt. Jag är inte ett fan av spetsiga skor en de på första bilden var faktiskt snyga!

Svar till frågestunden:)

Här kommer svaren till frågestunden:

hej! har tre frågor, favorit låt, favorit designer och bästa ämne i skolan? Min favorit låt för tillfället ialla fall är hummingbird heartbeat med Katy Perry. Favorit märket är Chanel(som ni kanske märkt, haha) men för att svara på din fråga så är det Karl Lagerfeld. Gillar Coco Chanel oerhört mycket men hon lever inte så jag valde bästa levende designer. Engelska, spanska, matte, syslöjd och so är mina asoluta favoriter kan inte välja mellan de. Gillar skrivarämnen bäst+syslöjd, ratar all musik, idrott och dans.

hur mkt shoppar du för i månaden? hur gammal är du? Det beror på men mellan 2000- 3500kr, ibland lite mer ibland lite mindre men kring den siffran. Jag är 14åg gammal.

Här har ni alltså svaren, ifall det är något mer är det bara att fråga:)

Evil people


Två mycket fina outfits från Chanels fall collection 2010

Glöm inte frågestunden nu, oki?! Fråga på. allt mellan himmel och jorden är acceptabelt!


Hemskheter, en tjuv i staden:(

Haft en hemsk morgon, någon tog mina tidningar både idag och igår:(  Ska till affären som tidningarna levereras utanför för att kolla på överbevakningskamerorna. Ska se till att den skyldiga ska få betala, you don't mess with me! Lucia övning idag, med klassen. Ska även ändra leverans stället imorgon. Ajaj, måste kila

Låt oss knyta en knut...


Källa: shopaholicmamman

Frisyren ni ser fin ut. är det svårt att fixa den mån tro?

Kändisarna är vardagsfina


  
Älskar dessa två outfits, Lauren Conrad är en stor stilförebil och hon kan verkligen klä sig! Rachel Bilsons klädsel går inte heller av för hackor:)

Temperly London,ett märke som jag avgudar...

 Temperley London  Temperley London  
Temperly London är ett märke som inte många ''vanliga'' människor känner igen men alla borde veta att det existerar, det är fantastiskt! Dessa två klänningar är min absoluta favoriter, älskar mönstret på den första och färgen på den andra! Lovely...

Dagens stilikon- Rosario Dawson

Rosario Dawson
Grym outfit och änny finare hår, en perfekt look alltså!

Väskor som vi alla älskar!

   
Dessa väskor finns på Zara, de ligger i budgetklassen och ser ut att vara av mycket god kvalitet!

Vinterfint från MQ


 

  
Allt detta fina finns att köpa på MQ:s butik eller MQ shoponline på deras hemsida. Gillar allt men favoriten är ändå möösan och halsduken längst uppp. Livar upp vilken tråkig jacka som helst.


Shorts från Nettan

Thread Social  Bird by Juicy Couture 
Shorts: Thread Social                                Shorts: Bird by Juicy Coutur
Top: James Perse                                      Top: James Perse 
Skor: Camilla Skovgaard                             Väst: Joseph
Halsband: Marni                                        Väska: Alexander Wang
                                                              Skor:Miu Miu

Födelsedag!

Igår fyllde Laura, min lillasyster år(Grattis!) men vi firade idag då pappa hade möte igår. Vi gick på restaurang, det var mysgt. Kom hem för en eller två minuter sedan. Har inte många lxor just nu, njuter av ledigheten då den snart är över. Imorgon ska jag på stan för att fira lite annat och även ha lucia övning med klassen. Kramar, ledsen för brist på bild

Födelsedag!

Igår fyllde Laura, min lillasyster år(Grattis!) men vi firade idag då pappa hade möte igår. Vi gick på restaurang, det var mysgt. Kom hem för en eller två minuter sedan. Har inte många lxor just nu, njuter av ledigheten då den snart är över. Imorgon ska jag på stan för att fira lite annat och även ha lucia övning med klassen. Kramar, ledsen för brist på bild

H&M 2011


H&M, ska jag säga. Älskar et verkligen, ser dyrt och lyxigt ut:) Hm:s saker är inte alltid i min stil, men man kan hitta godbitar givetvis. Denna kollektion är rikgit lyckad. De vita kostymbyxorna, den korta bruna mockajackan och långklänningen är tre favoriter som jag MÅSTE ha. Vad tycks?

Mer Chanel


Ännu mer inpiration från Chanel, skorna är förbaskat snygga:)

SO

Varit upptagen med SO- arbetet idag. Hanna var hemma hos mig och vi hjälptes åt:) Är klar nu med den läxan och håller på att öva spanska och svenska. Hoppas det går bra på muntliga redovisningen imorgon! Ska gå och lägga mig om en halvtimme, si sådär är riktigt trött.


SO

Varit upptagen med SO- arbetet idag. Hanna var hemma hos mig och vi hjälptes åt:) Är klar nu med den läxan och håller på att öva spanska och svenska. Hoppas det går bra på muntliga redovisningen imorgon! Ska gå och lägga mig om en halvtimme, si sådär är riktigt trött.


Chanel


Chanel inspirerar på högsta nivå. Ser ni det underbara paraplyet. Vem visste att det kunde vara så fashionable?!

En pluggdag

Sandro 
Tilltalande outfit från Nettan(net-a-porter)
Igår var jag ledig från plugg pronten, hade en shön och avslappnande dag. Gick på stan, shoppade och hade det mysigt. Idag ska jag plugga, göra klart det mesta av so- arbetet och plugga till spanksa-provet. Ska nog hinna med en skönt bad idag:) Vad har ni för er?! Glöm inte FRÅGESTUNDEN!!!!

Frågestund, fråga på!


Nu tycker jag att vi kör en frågestund här i bloggen, var länge sedan sist! Fråga på, allt vad ni orkar både om personliga saker och om ytligheter;)

Some shopping...


Igår blev det lite shopping(ledsen att jag inte visat upp förra veckornas shopping, som sagt busy, busy i skolan). Lindex hade rea så passade på :) Blev en hemma-t-shirt, en fin spets t-shirt, en underbar midnatssblå tunika och sist men icke minst en maxi kjol. Tvekade när det gällde maxi kjholen men har sett så månka stilikoner bära de nu på hösten så jag blev inspirarad+ att den sitter väldigt fint på...

Mogis.se


Fullt upp i skolan, prov, muntliga redovisningar och läxor givetvis. Mogis.se är en min favorit blogg, hon inpirerar på högsta nivå. Mycket ättre änm kenza och kissie, lovar! Ja, det är min absoluta drömväska hon bär, en Chanel. I påsen gömmer det dig ett par chanel ballerina:)


Dagens önskeoutfit

Temperley London 
Dagen önskeoutfit kommer från Net-a-porter.com Klänningen är så himla snygg, mums!
Klänning: Temperlley London
Skor: Emilio pucci

Hej!

Har inte haft tid eller ork för att blogga. Varot och badat med tvp kompisar, roligt roligt:) Även gått på stan med Jennifer, köpte nya fina skor och en lila baströja, oerhöst nöjd. Tack Jen(Emma och Fiffen med) för att du tog dig tid till att köpa Body Butter från the body shop! Imorgon är det dags för skola och jag är sååå himla glad, har längtat otroligt mycket! Bloggar som vanligt från och med imorgon, kramar och ledsen för bildbristen...

Dagens stilikon- Blake Livly

Hon är så het och moderiktig!
The LBD(little black dress) fast med en twist, Blake lyckas alltid!

Max Factor

Varit på Lilla Krogen idag, en restaurang tillsamamns med mamma och syster. Det var roligt och mysigt att få tillbringa lite tid med dem;) Köpte inte så mycket, bara en concealer från Max Factor. Ska dock så stan på måndag, det har jag bestämt. Är sugen på ett par fina stövlar från Danielle och lite nya baströjor, får se hur jag gör...

One vintage

One Vintage   One Vintage   One Vintage   One Vintage 
Ett märke som jag nyss upptäckt är One Vintage, de gör färstarka och välgjorda kläder! Klänningen längst ner till höger är med i förra inlägget. Plaggen skulle passa till en förövrigt ertonad outfit.

What a beautiful outfit:)

                           One Vintage 
En jättefin outfit från Nettan(förkortning av net-a-porter.com). Den är feftlig men kan enkelt kläs ner.
Klänning: One vintage
Kavaj: Maison Martin Margiela
Väska: Giuseppe Zanotti
Skor: Yves Saint Laurent

Kommunstyrelse


Haft en jättebradag idag. Jag och Emma träffade äntligen politkern(vill inte säga några namn), han var jättetrevli och snäll. Vi blev bjudna på fick och personligen så lärde jag mig hur mycket som helst om politik!Visade sig att politkern var emd i kommunstyrelsen och inte i kommunfullmäktige, konstig fick väll allt om bakfoten, haha.  Vi fick lite små saker och ''mötet'' pågick i över en timma, jag är helt klart nöjd! Informationen vi fick kommer hjälpa oss oerhört i vårat SO- projekt. Så tack för mötet!

Missoni


Den här pochon från Missoni är amazing, såg den inne på fribergs och den såg strålande ut...

Busy, busy

Lanvin 
Medan vi är inne på Lanvin så vill jag visa denna underbara skapelse just från Lanvin. Finns att köa på Net-a-porter.com
Haft en trevlig dag med Emma. Vi gick på stan och shoppade lite, köpte svarta basic leggins, svarta eleganta byxor. De ser lite ut som ridbyxor men inte riktigt, svårt att förklara och en present. Emma tappade bort sin plånbok, så det var lite kaotiskt men vi hittade den sedan:) Lillasyster sitter hemma med ett hemskt virus, hon har röda prickar öerallt(INTE vattkoppor, vi har kollat). Från början trodde vi att det var en allergisk chock men det det är antagligen ett virus. Dock så mår hon bättre. Uppdasteringen har inte varit den bästa men det gäller att passa på medan vi är lediga, tiden går så fort!

Lanvin, äntligen många bilder


Äntligen har de flesta bilder på Lanvins kollektiion kommit:) Priserna på kollektionerna kommer att vara 200-3300kr
Vill ialla fall ha något från kollektionen, får se om plaggen kommer till vår lilla stad, hoppas det!

Tack för kvällen!


Haft en jättebra dag och kväll tillsammans med Emma. Vi tittade på två väldigt bra filmer, spelade Nintendo Wii, åt pizza och snacks. Vi hade det allmänt roligt, tack för en lyckad dag/kväll E! Nu ska jag kika på det senaste avsnittet av Desperate Housewives, läsa lite bloggar och sedan gå och lägga mig! Just det, har bestämt tid coh plats för mötet med en politiker inom kommune. Emma sak följa med, vi ska fika tillsammans med honom och ställa politiska frågor. Jag är sååå glad inför detta mötet:) Hur har Eran dag varit?!

RSS 2.0