Natalie Schutermans rea


Om ni har vagarna forbi Natalie Schutermans i Stockholm nagon gang i Januari tycker jag att ni ska spana in deras rea. Prada skor och vaskor, YSL drommar m.m som reas ut. Har du nerver som stal kanske du vantar till det blir 70 procents rabatt? Tyvarr star inte Stockholm pa min lista....men jag kanske gar in pa Fribergs och koper ett skarp eller en planbok fran Armani. En vaska (fran Armani) hade inte heller varit fel.


Gott Nytt ar


Idag har jag bara slappat och nu sitter jag har med mode tidningen i storsta hugget, haha. Det nya aret ska firas hos morbror. Jag ser mig utfora riktigt pinsamma rorelser pa dansgolvet och folk som fnissar, skojar bara. Jag ar absolut ingen dansmastare men jag ar inte suuuper dalig..eller? Hur ser era planer infor kvallen ut? Till er som ska roa er hos vanner, men aven till er som ska mysa runt och ga och lagga sig tidigt: Gott Nytt ar!!!!!

Mormor del 3


God morgon pa er! Glomde beratta en del om gardagen. Fick mina ogonbryn fixade, vaxade om jag ska vara specifik. Ansikts peeling och manikyr fick jag med. Peelingen var otroligt skon. Masagen bokades, nasta vecka pa mandag ska jag befinna mig dar. Saaa lyxigt. Forstar att det kan vara trakig att lasa inlaggen utan bilder sa har komer en bild den mest adorable valpen ever. Personliga bilder kommer sen, lovar.

Mormor del 2


Idag har jag akt skridskor. Ni som kanner mig vet att jag ar samst pa att aka skridskor men efter en stund gick det liiiite battre. Har ar det ingen sno vilket at otroligt skont, man slipper allt slask. Det blev ocksa lite shopping, ett par skor. Annorlunda an de jag redan har och bild kommer da jag ar hemma. Kameran fich tyvarr inte folja med pagrund av glomska. Men bilder pa shoppingen tar jag nar jag ar pa plats i ljuva Sverige. I fall jag inte hinner skriva mer har pa bloggen innan Nyar sa vill jag passa pa att onska er alla ett riktigt gott Nytt ar. Hoppas att alla era dromar blir till sanning! Nu borjar det bli sent och jag ar trott sa sangen vantar. God natt och sov sott.

Hms varnyheter


Har har ni nagra exemper pa vad Hm kommer att satsa pa i var. Jag gillar solglasogonen, den sota rosa volang blusen och den beiga koftan. Vad tycks? Nagot du kommer att kora pa i var?


Mormor

Hej alla sota lasare! Idag har jag varit pa stan med mamma. En vaska fick folja med mig hem. Snygg det ar den minsann, hehe. Jag bloggar fran min morbrors data och har finns det inga o med prickar och a med streck eller en ring. N vet val vilka bokstaver jag menar. Imorgon ska fixa mina ogonbryn och ga ner pa stan utan mamma och kolla pa skor och kanske smycken...far se. Resan gick bra, planet kom fram snabbare an forvantat. Julen var kul. Speciellt nar sa manga personer var hemma hos oss. Fick manga riktigt fina klappar :)

Nu åker jag!!!


Nu åker jag som sagt till min mormor. Hoppas ni få ett underbart lov och att ni njuter fullt ut av det goda. De känns kul men ändå tråkigt att åka till mormor. Kul för att det är kul att träffa släkten och att shoppa. Tråkigt för att jag behöver åka nu när min farbrors familj är här. De är så snälla och gosa människor. Speciellt Lena. Jag gillar dom inte för presenterna jag fått utan för deras personligheter. Hoppas att vi kan resa utomlands till ett varmt skönt land som vi planerat. Håller tummarne att det går som vi sagt. Kramar från Natalia

Shopping på mellandagsrean

Det blev lite shopping för min del. Mellandagsrean är ju något man absolut INTE kan missa. Hittade en t-shirt och en långärmad tröja från MQ. Rean började med 50 procents rabatt och det var ju super!!! Annars börjar det oftast med 30 procents rea.

Svarta väskor under 400kr

ASOS Buckle Detail Shoulder BagMax C Studded Clutch Bag
Väskor är snyggt, praktiskt och kan lätt piffa till en outfit. Hur kan man låta bli att inte gilla alla dessa olika godingar?
  
Pris: Vardags väskan kostar sirka 370kr
       Kuvertväskans pris är ca 260kr den är nedsatt från 360 (finns även i beige dock är den inte på rea)

Bohemiskt


I vår ska jag hjälpa min vän Johanna att hitta den perfetkta ekologiska/bohemiska looken. Det kommer bli så kul! Längtar redan. MItt första uppdrag....kul. Därför finner jag denna bild på Nicole Ritchie inspirerande. Nicole (och Lauren Conrad förstås) är en utav mina favorit stilikoner. Hon använde många olikia långklänningar i somras. Långklänningar finner jag väldigt bohemiskt men även kvinnligt och underbart somrigt. Hon har också bohemisk stil till vardags. Henne kommer jag definitivt kolla på när jag hjälper lilla Johanna. Till Johanna: sök på Nicole Ritchie på google och säg vad du tycker:)


Imorgon åker jag

Imorgon åker jag till min mormor. Uppdateringen här på bloggen kommer vara väldigt dålig. Dock kommer jag tillbaka den 5 januari. Innan jag åker kommer jag bombadera med massor inlägg. Njut av dom. Nu eller senare- det är ditt val! Föresten shoppingen med Lena (farbrors fru) gick bra. Köpt dock bara en kjol och en kofta. Men der skyller jag på Laura (lillasyster) hon följde tyvärr med och var inte tålmodig. Kjolen kommer från Trendhouse, riktigt söt är den! Koftan är från MQ. Bild kommer senare. Kjolen användes på julafton tillsammans med de nya klackarna.

God Jul!!!


Idag är det äntligen jul. Jag har längtat så himla mycket. God Jul till er alla. Jag hoppas ni får många klappar och allt som ni önskat. Jag är riktigt ledsen för den dåliga uppdateringen men det är ju ändå Jul. Dålig ursäkt jag vet......

Utlovade bilden på de nya skorna


n
Här ser ni pyjamas sättet jag fått av min farbrors fru. Till höger är mina nya klackar från SthlmDG, I love them!

Dagen före julafton!!!

I morgon är det julafton! Kan själv inte fatta det ännu. Sitter i min fotölj och lyssnar på Lady Gagas Bad romance. Gårdagens julavslutnings outfit glömdes att ta men jag ska fösöka ta på kläderna ändå så att ni vet hur jag såg ut. Bilden på de nya skorna och på pyjamas sätte kommer i morgon eller i dag

Onsdag är lika med shopping med farbrors fru och faster

På onsdag ska jag, farbrors fru och´faster som anländer på onsdag (passande nog) ut och shoppa. Längtar...
Mellandagsrean är också nära. Ska shoppa loss på rean. Jag brukar shoppa någgot/några plagg i veckan men då kommer jag shoppa så det ryker i öronen på mig. I alla fall om jag hittar mycket snyggt.

Brittany Murphy död :(


Brittany Murphy drabbades av hjärtillestånd. Ambulansen kom men det var försent. Hon var bara 32 år gammal och en riktigt bra skådespelerska. Tragiskt är det.... Brittany är känd från bla dessa filmer: Clueless, Smekmånaden och 8 mile. Hon var så ung och jag skull aldrig ha trott att hon skulle ha dött nu

En vanlig söndag- ja och nej

Emmas fest var super. Tack tjejer för en rolig kväll! Det har inte blivit någon shopping denna helgen :( Men det är bara en riktig skoldag kvar. Dock blir det shopping i veckan och mellandagsrean ropar mitt namn, hihi. Farbrors fru kom från Moskva i dag. Jag fick söta trosor, linne som man ska sova i. Men även ett par raggsockor. Tack! Allt från det ryska märket: etam.com


Fest, fest och åter fest


I går var jag på en julfest. Riktigt kul var det! Vi bytte julklappar, pratade, spelade spel åt julgodis och kollade på Ensam hemma 1. I dag blir det födelsedags firande. Emma fyller år och jag ska hem till henne för att fira detta. Gratis Emma (I EFTERSKOTT) hoppas du får en underbar dag med massor presenter.

Kuvertväskan


Här kommer den utlovade bilden på kuvertväskan från MQ. Köpt i går. Det blev även en skjorta från JC och julklappar. I dag blev det också stan. Ett par skor från StchlmDg fick följa med så snygga. Bild kommer inom kort.


Annan kuvertväska

Det blev en kuvertväska från MQ dock en annan. En svart med små silvriga nitar. Gjord i mocka. Snyggare än den förra jag visade. Bild kommer i morgon. Är jätte trött har arbetat med SO arbetet sen 18.00
Nu ska jaf sova. God natt!

Kuvertväska från MQ


Den här snygga kuvertväslan kommer från MQ och jag funderar starkt över över att köpa den. Snygg? Det tycker jag ....

Hm börjar rea ut lite plagg på internet


Som självaste rubriken antyder så börjar Hm rea ut några plagg/skor m.m på deras hemsida. Ni ser mina favoriter på bilden. Synd att deras skor är gjorda i syntet... men de är ju snygga ändå. Måste säga att de snygga klädersplaggen inte var på rea men ni kanske hittar något ni gillar.

Leighton Meesters klänning en total diss eller?

Leighton Meester vågar!
Jag älskar Leightons klädstil i tv serien Gossip girl, i alla fall det meste ibland kan det vara lite överdrivet. Men i verkligheten så tycker jag att hon inte lyckas särskilt bra, åtminstonde inte den här gången. Hiss eller diss? Jag dissar.....

Det blev ett litet fel i förra leighton inlägget..obs!

Julklappar 2009

Det är dags att köpa julklappar. Jag har hunnit att köpa ungefär hälften av alla klappar som ska inköpas.
Pappor brukar vara riktigt svåra att köpa till. Har ingen aning vad jag ska köpa till pappi, han är kräsen. Men här kommer en lista på bra tips till vad man ska köpa till alla dessa pappor.

* Böcker är en uppskattad dock lite tråkig present.
* Tröjor brukar vara användbart. Kolla dock vilken storlek din pappa har innan du köper något!
* Presentkort är en enkel men en bra klapp. Han blir säkert tacksam.
* Dvd filmer är en kul lösning. Man kan titta tillsammans på filmen :)
* Parfym, det luktar gott och han blir nog glad.
* Strumpor? En boring present jag vet men fyller man strumporna med godis så blir det ju gott i alla fall.
 
Nu kommer jag inte på något mer men har ni några tips så ör det bara att kommentera


Butik, butik vilken är fin favorit!

butiker.jpg image by Holstan_82
Det finns av  massor affärer fyllda med kläder, skor m.m Jag undrar vilken som är din favorit? Min är nog MQ men Topshop verkar ha hutlöst snygga plagg. Här i våran lilla håla finns det inga Topshop butiker. Monki gilar jag också. Innan föredrog jag HM men dock inte längre.


Nobelfesten- Victoria

Bild 11
Kronprinsessan Victoria var makalöst vacker på Nobelfeesten i fredags. Den mörka lila färgen passar hennes olivfärgade hy utmärkt. Jag gillade också detaljen på klänningens axel, smyckena tja det mesta var snyggt. Bra jobbat Victoria!

Shopping på fredagen och lördagen


I går hade vi en lång rast så jag och Jennifer begav oss ut på stan. Det blev en svart klänning med paljetter på axlarna till mig. I dag gick jag cokså på stan fast med Hanna och Emma. Jag köpte en del utav julklapparna.

Lyxväskor

    Marc by Marc Jacobs Large Salma Satchel bag           Michael Kors Roslyn leather shoulder bagSissi Rossi Travel leather bag         Mulberry Beatrice Oversized Hobo bag
Längst upp till vänster: Den röda snyggingen kommer från Marc by Marc Jacobs
Längst upp till höger: Turkos goding från Michael Kors
Längst ner till vänster: Hallon färgad vårig variant från Sissi Rossi
Längst ner till höger: Älskar den mörka lila färgen, självaste väskan kommer från Mulberry

www.theoutnet.com

  Studded suede clutch by Sara Berman     Paillette-embellished ankle boots by Marc by Marc Jacobs
Clutchen kommer från Sara Berman                Skor från Marc by Marc Jacobs.            
ett kap. Gjord i satin.                                     Snyggt med paljetterna.

Theoutnet är en bra outlet sida. Märkeskläder någon säsong tillbaka eller bara rea saker. Sakerna har reas ut från Net-a-porter. Både clutchen och skorna kommer finns på theoutnet. Bra med rea!

Varma och snygga handskar/vantar, två alternativ

Lace Trim Gloves   
     Finns på Topshop. Fint           Dessa godingar med de                        
     med de små detaljerna.        snygga nitar kommer från Hm.    
    


Nu när vinter börjar komma fram är det bästa att värma sina händer med ett par varma handskar eller vantar. Jag har plockat ihop två snygga budget alternativ.


Topshop budgetkedja med snygga kläder, skor och accessoarer

Mixed Tier Mini Skirt    Bandeau Peplum Dress Scoop Back Party Dress by Annie Greenabelle**Crop Sequin Bow Jacket  Shrunken Puppytooth BlazerRADAR Edged Bind High SandalSLY Eyelet Mary Jane HeelLOCKET2 Frill Sandal
Jag har plockat ut några favorit från Topshop. Vilken är din favvo av dessa?

Sankta Lucia


I söndags gick våran klass ``Sankta Lucia´´.  På fredag ska vi gå igen fast på ett annat ställe. NI kanske undrar varför vi gör det men vi får faktiskt pengar för det.

whowhawear.com


Jag vill tipsa om en super bra mode sida. Denna sida heter whowhatwear.com
Mary Kate och Nicole Richie gillar denna sida. Whowhatwear.com hndlar om mode, hur man ska bara de senaste trenderna.

Sonia Rykiel för Hm, hiss eller diss?


Sonia Rykiel samarbete med hm har nyss släppts i hms butiker. De flesta sakerna var helt ok. Men bh`n och trosorna med rosorna på var riktigt underliga och inget jag skulle ha på mig. Kimono ser lyxiga ut och något Gabrielle i Desprate housewives skulle ha på sig.( Ni ser inte de underliga settet med rosorna på. Vill ni se det gå in på www.hm.se)

Lördagens shopping

I lördags blev det lite shoppin nämligen en kofts och en klänning, båda från Lindex! Anledningen till att jag inte visat upp förra veckans shopping är att jag har varit upptagen och haft lite personliga kriser. Här ovan ser ni den rosa kläningen från Lindex koftan får ni se en annan gång. Svarta pumps måste inskaffas till bakelsen nedan


Vilka Louboutin skor gillar du mest??

Christian Louboutin Josefa 120 platform sandals                Christian Louboutin Paris 100 boots        Christian Louboutin No Privé 120 patent slingbacks             Christian Louboutin Fortuna 120 platform pumps                              Dessa fyra Loouboutin skor är mina favoriter från Net-a-porter. Vilket par är din favorit av dessa?


Klänning från Lauren Conrads kollektion


Denna söta enaxlade klänning kommer från Lauren Conrads egen designade kollektion. Riktigt snygg, enligt mig! Hon har designat många fler plagg men denna är min absoluta favorit. Vad tycker ni?


RSS 2.0