SAGA

Kim Kardashian älskar dramtatiskt mode och den här detaljerade galaklänningen från Machesa är perfekt för henne!   Hilary Swank är nära perfektion i den här från Versace! Kanske att ett annat läppstift kunnat liva upp det hela lite dock...   Vi tyckte att den här klänningen från Romona Keveza var lite märklig på Heather Morris, hon skulle ha burit en lite ungdomligare och tuffare klänning.  Eva Longoria blev supersexig i den här utmanande klänningen från Georges Hobeika.   
Screen Actors Guild Awards tog plats igår kväll och ovan har jag valt ut mina favoriter, underbara! Kim Kardashian, Hilary Swank, Heather Morris och Eva Longoria var som vanligt klädda nästintill perfekt, Vilken är eran favorit?!

Thought I'd say hello!


Vi hörs imorgon, ska kanske till biblioteket för att låna datorn till vissa läxor(googla saker m.m) och bloggar kanske då?! Gillar kronprinsessans kavaj^^

Lån

DSC_0376.jpg 
DSC_0015.jpg ÄrDSC_1273.jpg hemma hos några vi känner, (mammas kompis och Lauras gudmor) får låna dator så har surfat i nästan en och en halv timme nu! Idag blir det plugg och kanske lite lek med! Sofie Fahrman har en superfin stil och ovan får ni lite inspiration!

Morning!

Kommer inte uppdatera på sisådär 4 dagar så jag inte kommer ha tillgång till internet de första dagarna i det nya huset. Visade sig att sista riktiga dagen i lägenheten var igår och inte idag. Igår var jag på fest, riktigt roligt. Tack för kvällen du organiserat Hanna och till Er andra, Vi ses om ett tag^^

You cant's be to fashionable

  
Mina två favvisar fråm MQ, dessa SKA införskaffas. Såå fina, tröjan perfekt till våren och sommaren och the trenchcoat är klassisk och superfin innan sommarvärmen är här på riktigt!

ståndssamhälle

   
Har frågat mamma lite om våran bakgrund. En utav våra förföder kom tydligen från Ungern, men gifte sig med en polack, barnet gifte sig med en polck osv Så vi är ju fortfarande från polen, han från ungern var adel så känns lite roligt bara^^ Har ni förresten hört om att Hm gjort en kollektion från resterna av Lanvin for Hm?! Roligt... men kollektionen är inte min stil dock så fanns det två helt ok saker,  de ser ni på bilden!

Rachel Zoe, as stylish as it can get!

  
Rachel Zoe, den tjejen kan klä sig! Är på jakt efter en leopardmönstrad klänninge men även en beige och några långklänninger. Rachel ger mig mycket inspiration och precis som mig så verkar det som om hon älskar stora solbrillor! Idag har det varit en bra dag, fick en khaki puffärmad topp & två par strumpbyxor utav mamma, tackar mami^^

Detaljer:)

Alex 
I adore den här fåtöljen, från mio och helt i min smak. Lite rokoko anda över den och jag gillar den stilen då det är fokus på detaljerna!

Sminkbord


Mamma köpte ett fint sminkbord/skrivbord till mig, såå nöjd. Nu måste en magnifik låg stol hittas då sminkbordet är inte så jättehögt. Nöjd nöjd, vet att jag inte tagit några bilder på ett långt tag. Jag har inte gått i koma, slutat shoppa eller dött utan sladden är någonstans där jag inte kan hitta den^^ Lite likt det på bilden, en sdåan pall vore fantasisk, får leta vidare!

Dagens silikon- Karolina Kurkova


Ääälskar denna outfit och pälsen är magnifik!


Cute^^



Imorgon är det fredag! Den här veckan har gått otroligt fort, ska snart lägga mig, super trött^^ oVan se ni två favoriter från Odd Mollys vår, så fina. Något plagg måste ju införskaffas, gullighets faktorn är för hög!

Spring!

Gucci  Gucci Burberry  Moschino Moschino Cheap and Chic  Emilio Pucci 
Så här vill jag se ut i vår! På fredag är det dags för shopping och ska leta efter en fin beige/puderrosa klänning och en trechcoat eller en ny fin skinnjacka skulle inte heller skada ;)

TVD


Har de senaste tre dagarna tittat på THe Vampires Diaries, sååå bra! Är redan på säsong 2^^ Tv-serien rekommenderas starkt.

TVD


Har de senaste tre dagarna tittat på THe Vampires Diaries, sååå bra! Är redan på säsong 2^^ Tv-serien rekommenderas starkt.

CV- Curriculum Vitae


Idag fick vi reda på lite mer om Prao. Jag vill gärna praoa på en advokatbyrå den första veckan. Den andra vill jag jobba på sjukhuset, för att se hur alltig är osv Hoppas det går bra, annars kanske jag frågar inne på MQ. Är ju stammis där, hihi ;) Har nyss skrivit mitt CV som titeln lyder och det andra är vad det står för, det är latin. Det är på fredag jag, Em, Jen och Fiffen ska söka jobb. Efter det blir det shopping, ialla fall för min del.

Elin Kling + Hm

Elin Kling frontar H&M
Den 3 februari släpps kollektionen som Elin Kling designat för Hm. Spännande, vi får se hur det kommer bli. Är fakiskt en aning skeptsik till det här samarbetet, men tiden får visa ifall plaggen är fina och välgjorda....

A new bed♥

Jag har äntligen köpt en ny säng. Riktigt bekväm och fin, med en mjuk gavel. Precis som jag ville! Gårdsgen spenderades på stan, shoppade sex fina saker på MQ. De hade stor rea och idag blev det en tröja från GANT då Fribergs också hade rea. Nöjd och glad är jag. Bilder kommer då kamera sladden är funnen. Kameran är funnen då den försvann för ett tag sen men nu fattas sladden, typiskt mig.

People Choice Awards 2010

Malin Åkerman.  Taylor Swift.
Två fina outfits från People Choice Awards 2010. Malin Åkerman och Taylor Swift klädde sig riktigt fint och jag gillade färgvalen de gjorde!

Kvällen med tjejerna

Embellished cutout sweater dress by Adam
Igår så sov jag och Jen över hos Filippa. Riktigt roligt, vi tittade på filmen ''The Killers.'' Riktig b ra film och mycket spännande. Vi spelade även wii ocha andra spel, pratade och spelade in ''Natalias show'' då jag hade fått en socker kick.

Phillip Lim

 3.1 Phillip Lim   3.1 Phillip Lim  3.1 Phillip Lim   3.1 Phillip Lim 
Fyra snyggingar från Phillip Lim, finns på Nettan. Underbart snygga!

En frånvarande jag!



Har varit frånvarande från bloggen ett par dagar nu och det har varit skönt. Kan inte hitta kameran (pga flytten) så jag får visa upp min fina pälsmössa. Även den i rävpäls, som jag också fick i julklapp. Den matchar rävkappan ^^ Fick hem ''Chic'' idag, rolig läsning, rekommenderas♥

Bilden visar en del utav Hms vårkollektion, ser fint ut och man kan ju inte missa att de tagit inspiration från 70-talet. Är ute efter ett par vida 70-tals jeans, underbart.

RSS 2.0