Kate's wedding dress

Kate Middleton
Kate Middlteons bröllopsklänning var verkligen vacker, klassisk men med en modern twist! Framme hade hon en  fin urringning som dock inte syns på bilden. Sarah Burton jobbar som creative director på modehuset Alexander McQueen och det var hon som skapade klänningen, en slags hyllning till just Alexander kan man säga :)

Chanels Tribeca-middag

Harley Viera NewtonRose Byrne
Mina två favoriter på Chanels Tribeca-middag, fabulous dresses!

Happy Easter everybody!

Glad Påsk! Vädret är superfint, så har läst lite medan jag låg och läste i solstolen, mys. idah är det påskafton men vi firar inte förrens imorgon, ppåskfrukost. Ska bli kul! Så mycket som pågår just nu, roligt roligt :)

A fun day that ended up not so good

Igår så träffade jag E, Fiffen och Jen, vi åt glass medan vi pratade och flummade runt. Sedan begav vi oss hem till Emma och sedan så fick jag skjuts hem. Mysig dag! Vi säljer frallor med klassen för att tjäns prngsr och igår så skulle beställningarna vara inne kl 19.00. Jag hade totalt glömt bort det, och kom på det innan jag skulle lägga mig vid halv elva!!! Dog av skam när jag skickade beställningen.
Klänningen ovan är den som Hannas mamma köpte åt mig, från Consious collection, barnavdelning^^

Summer's almost here!


Idag har det varit en relativt bra dag. Läst boken ''Att vara Nikki'', det är fortsättningen på ''Airhead'' en bokserie av Meg Cabt. Riktigt bra om jag får säga det själv! Spelat badminton, varit ute, ska fortsätta att arbeta på den obefintliga bränna imorgon. Har även tecknat lite, måste öva till bilden. Vi ska nämligen göra egna reklamer för hand. Blev rätt nöjd, framsteg hah^^

What I've been doing

Ifredags gick jag, Hanna och Emma på stan för att shoppa lite. Köpte äntligen mina Ray Bans(!), två toppar från MQ. Den en autav dem syns p åbilden, och Hanna hade emd sig den virkade klänningen som hennes mamma hade fått tag åt mig, från Counsious collection. Supernöjd och glad är jag. Restaen utav helge har jag jobbat och sålt frallor med klassen.

My new room

Den här fåtöljen ska mammi och pappa beställa till mig imorgon och gaveln ska också komma!!! Från mio

Tomorrow will be here soon!

Imorgon ska jag på stan för att köpa mina efterlängtade ray bans på synsam. Detta är en liten belöning för omdömmena! Hannas mamma köpte klänningen från Consious collection som jag ville ha, men på internet var den slutsåld. Tack så mkt :)

Consious Collection


Dessa shorta vill jag gärna få tag på och är rätt säker på att ajg inte är ensam om det. Riktigt snygga!

Shoes

Dessa snyggingar från Zara är sååå snygga, perfekta till sommaren som jag hoppas kommer snart!!

Disaster

Idag så grattade många mig på facebook. Dem trodda att jag fyllde år idag, fast jag fyller år i september, heheh. Det var mitt fel för när jag skulle registrera mig på facebook, så gav jag dem fel födelsedatum och år. Visste ju inte att man ser på the wall när man fyller år. Ajaj

Cute outfits

Derek Lam  M Missoni  Yves Saint Laurent  Alexander McQueen 
Åh, vad fina kläder Nettan har!! Favoriterna är nog dem två klänningarna på den nedersta rade, underbara ^^

Budget- Hm

Lite budgettips från Hm:s utbud, riktigt fina saker ;)

Swimming suit

Den härbaddräkten från Hm ska jag förmodligen köpa, otroligt fin. Jag brukar oftast köra på bikini men nu när vi ska simma mycket med skola och dyka m.m känns en baddräkt mycket mer praktiskt :)

See you soon!

Klänningen jag köpte, visat den i ett tidiagare inlägg dock i en annan färg! Och vagabondisarna som fick följa med hem, perfekta nu till våren ^^Men till sommaren ska sandaler införskaffas, haha
Igår hade vi mysdag med Linn som skulle lämna vår klass :( Alla satt i en cirkel och tro mig när jag säger att det var en ledsen cirkel.Sedan gick jag, Jennifer på stan. Hanna kom senare. Köpte ett par vagabondisar, en klänning från MQ och ett par jeggins från Vero Moda. Riktigt nöjd! Idag sålde klassen frallor för attt tjäna pengar till en klassresa, gcik bra :)

RSS 2.0