Oscarsgalan 2011

302616536 302616547 302616513 
Oscarsgalan var igår och ovan ser ni årets favoriter. Är dock en aning besviken över det bristande urvalet! Men den absoluta favoriten; Mila Kunis lyckades galant ;)

Furniture

Christian Louboutin  Christian Louboutin 
Mitt sminkbord/skrivbord var inte bekvämt att sitta vid på mitt sätt. Jag sitter nälmligen inte som alla andra- på rumpan. Så jag letar efter andra alternativ, både Laura och mamma tyckte om det så någon av dem vill kanske ha det om jag bestämmer mig för att inte ha kvar det. Vi kommer inte lämna tillbaka det, det är ingen idee,, eftersom det är så fint. Annar sär allt bra, min gavel kommer snart!!!  :)

Jag älskar skorna ovan, christian Louvboutin- nettan
Måste införskaffa högklackade ''tofflor'' till sommaren, mums!

Clothes

    
Gårdagen var riktigt rolig, Hanna och jag gick på stan. Hittade en fin långklänning på MQ och en söt topp på utsökt från By Melene Birger. Hämtade även mina vida 70-tals jeans som jag köpte förra veckan, också på MQ. De hade kortats ner då de var alldeles för långa. Det var mysigt! Tänkte visa er några av mina favvo plagg från MQ:s vår sortiment :) Min långkjol jag köpte är som långklänningen på bilden, samma möste och form osv.

Dagens stilikon- Ellie Gouding

Ellie Gouding
En rolig dag idag, skrattat mycket fast det brukat vi göra, hihi :) När det gäller outfiten ovan, så tycker jag att den är underbar ochoväntad. Vilket gör att det inte kan bli mycket bättre.

Länge sedan

Idag var jag, Jen, E och Hannq på laser blast. Riktigt kul förutom en pedofil kille som tog tag i mina vrister och vred om. Jag kom fram till honom och sa ''det är lagligt att skydda plattan man kunde skjuta på men det är inte lagligt att slå någon'' Där fick han sig en omgång. Sedan fickade vi, mysigt. På väg tillbaka, då jag fick skjuts hem såg jag pappa. Han var i Lindköping, tror jag det var och skulle jobba hela helgen men han hade fått magsjuka och var på väg till sjukhuste för att få tag på viktigta papper. Vad tänker han med pappaer när man är sjuk? Det var lite pinsamt, han skulle jobba:(

Slumberparty

Hej, long time no see! E, Jen och jag är uppe just nu och klockan är snart sex;) Nytt rekord, Jennifer sussar nog nu så hon kanske inte kan sägaa ''god morgon, god natt'' Hihi, det var roligt. Internet är snart back on track så då blir det bler modenyheter, Natalia


Hola!

Missoni  Missoni 
Är på biblioteket då internet inte alls kom igår! Trouble, trouble, ingen laptop ingen stationär dator, haha :(  Missoni gör de finaste klänningarna någonsin, kika in dem på nettan(net-a-porter)

RSS 2.0