Hej då, Sverige!


Hej då bloggen, hej då Sverige! Vi ses i Polen! Om 30min åker vi och jag är mycket exalterad. Oj, nu måste jag gå, fixa det absolut sista och åka till flygplatsen. Kram


Net-a-porters rea

Miu Miu Bird suede and python clutch         Roberto Cavalli Embellished suede sandals    Oscar de la Renta Beaded flower hairband           Emilio Pucci Medea large straw hat
Net-aporter rear nu ut några godinar och ovenför ser ni några av mina favoriter.
Kuvertväskan kommer från Miu Miu och är helt underbar, svalan piggar upp hela koncentet.
Skorna har Roberto Cavalli designat och de går absoult inte av för hackor.
Diademet ser så lyxigt ut, Oscar De La Renta.
Sist men inte minst har vi stråhatten frpn Emilio Pucci, perfekt till alla varma dagar i solen.

Summer Elegance- ett annat kollage, by moi

Summer Elegance
Här är ett annat kollage som har gjort, Summer Elegance. Jag är hur nöjd som helst med resultatet och jag tycker att det framhäver sommarens lyxiga sida.

Polen, shopping


Idag åker jag till Polen!!! Har inte skrivit så mycket om det i blogggen pga att min pappa har diskbrock han mår lite bättre nu men resan har varit tvivelaktig. Det är därför även Rhodos blev inställt men jag hoppas på någon annan utoomlandsresa när han är på topp igen. Pappa följer inte med nu men han kommer till Polen om någon vecka. Vi ska vara där 3-4veckor. Igår var jag och Hannapå lilla krogen för att fira sommaren lite extra. Var super mysigt och jag hittade faktiskt en till klänning från MQ. Super nöjd! Mamma gav mig också ett linne från samma affär! Linnen är inte ett favorit plagg men det kan vara bra att ha! Båda sakerna från Sunshine 365/MQ.

I Polen hoppas jag på sol, bad, shopping, besök på en vattenpark, manikyr, pedikyr och massage på en salong. Ska bli riktigt kul! Då jag är där blir det sämre uppdatering och inga bilder som jag tagit till jag är tillbaks i Sverige. Låter kanske inte såååå roligt men inläggen kommer vara mkt intressanta och bilder kommer sen. ÅÄÖ finns inte på de polsjka datorerna så det får ni vara utan. Följ mig och min semester, allt annat än tråkigt!

Polyvore.com


We love Chanel!!!!
Jah har nyss upptäckt Polyvore.com. Det är en jättebra hemsida som man kan skapa kollage på. Detta är mitt lilla verk och självklart så finns 2st saker med, från Chanel! I love Chanel!


Christian Dior- Modehuset Dior

bridal_page6_clothes_01.jpg
Jag kan knappt förstå att den 23 Oktober kommer det vara 53år sedan Christian Dior dog. Märket är fortfarande hett och jag tycker det är lite smått ledsamt att Christian inte har upplevt detta fenomen. Han var en mycket talangfull designer som lever kvar i våra hjärtar och i våra outfits.

Bröllopsklänningen kommer från 50-talet och är då alltså vintage, Christian Dior har skapat detta lilla mode mirakel. Fantastiskt!

Dagens stilikon- Alexa Chung


En gammal men ack så snygg outfit som Alex Chung står för!

Nathalie Schutermans rea


Just nu har Nathalie Schuterman rea. Dock så är det bara 30% ännu. Men om ni inte bor i Stockholm kan ni ju alltid klicka hem det ni vill ha, Marni, Balenciaga, Chloé, Lanvin och Yves Sint Laurent är bara några av de lyxiga märkerna. Om det blir 70% på något jag gillar kanske jag slår till, vi får hoppas på det bästa? Jag vill gärna ha Yves saint laurent örhängena eller den blommiga Marni toppen, yummo!

Förväxlade barn i Desperate Housewives

Sista avsnittet av Desperate housewives- säsong 6 sändes, var mycket spännande. De sista minutrarna fick man reda på att ett av barnen på Wisteria Lane hade blivit förväxlade vid födelsen. Jag har två teorier som än så länge bara är gissningar. Susan och Mike Delfino kommer ju hyra utt sitt hus, pga ekonomi problem och i slutet fick man reda på att det är Paul Young som kommer hyra det! Jag la även märke till att bilen från sjukhuset körde till huset som de trodde Susan och Mike bodde i. Då är det antingen MJ eller Julie som är förväxlade, tror mest på Mj. Sjukhuset kommer betala ett STORT skadestånd till familjen Delfino som på så sätt löser pengar-problemet. Men detta kanske bara är vad producenterna vill att vi ska tro??Andra alternativet är att Gabrielle och Carlos yngsta dotter är den förväxlade. Vem dessa två teorier är förväxlade vet jag inte men om det är Julie Mayer(Susans dotter) så kan det vara med Eddie(seriemördaren) han är konstnärlig, lite mörk men med en känslig sida alltså lik Susan. Det kommer komma en ny familj till Wisteria Lane. Vanessa Williams(spelar Wilhelmina i Ugly Betty) kommer vara en av de nya karaktärerna. Hon kanske har en dotter som blivit förväxlad med Celia Solis?Vilket alternativ tror ni på?


Nu är de gifta

Victorias bröllopsklänning.
Kronprinsessans klänning såg ut som en dröm, en underbar dröm. Den var enkel, elegant, klassisk med ändå modern. Bröllopet var mycket vackert och monarkin är något som borde och ska finnas kvar. Som ni kanske märkt är jag en monarki-lover, yes I am!

Bröllop

No Image
NU är dagen äntligen inne! Idag gifter sig kronprinsessan Victoria och hennes fästman Daniel Westling, kul! Någon gång kommer många av oss att uppleva något liknande, och jag hoppas och kommer att göra allt för att uppleva min stora stund iklädd en Vera Wang skapelse och med en stor diamant på fingret! Min diamantring ska se ut som på bilden och den stora diamanten i mitten ska gå på 1,00 ca´rat, mumsig det är den!

Måndagens Armani och dagens shopping


Nu var det dags att visa upp måndagens godbitar, en längre tröja från AJ, Armani Jeans och adorable beige kuvertväska från Danielle. Mycket nöjd över dessa två köp! Idag var det som sagt rea på MQ och detta innebär shopping. Några timmar senare gick ut ut butiken med en stor kasse som innehöll dessa saker:En jättefin grå tunika i sidenliknande material, från Stockh Lm, en svart kofta som kommer att passa till det mesta, 365 Sunshine är märket, ett flätat skärp som kommer passa utmärkt till jeans, kommer från ZOUL, en randig t-shirt från Stockh Lm, en lila tjockare tröja, även den från Stockh Lm, en lite roligare jeanskjol och en striktare kofta i tre färger, stockh Lm. Vännerna följde givetvis med och fyndade lite de med!

Hösten hos La redoute


Dessa tre bilderna visar lite av hösten hos La redoute. Som ni ser så hänger detaljerna på axlarna med även denna höst. Det ser lovande ut........

Virka, virka låt mig virka


Jag sitter här och virkar en mössa till min mamma, i julklapp. Dessutom är det bra övning inför 8:an då vi antingen ska virka eller sticka. Måste faktiskt medge att mössan ser någorlunda snygg ut:) Ska bara virka självaste toppen på julklappen och sedan avluta med att göra någon blomma som avslutning. Bild kommer på det förhoppningsvis lyckade resultatet. Senare idag kommer det även bildbevis på armani tröjan(köpt på fribergs) och på den nya kuvertväskan från Danielle.


Favoriter från theOutnet.com

Diamanté-embellished sandals by Stella McCartneyPenn python sandals by Halston
Elsa woven leather bag by Marc JacobsChain-detailed leather bag by Marc Jacobs
Silk-chiffon sheath dress by MarchesaMosaic-print silk mini dress by Emilio Pucci
Jag har valt ut sex favoriter från ''theOutnet.com.''Som ni ser är de indelade i tre kategorier: skor, väskor och klänningar. Skorna med träklack med glitter på kommer från designern Stella MCartney, de andra skorna kommer från Halston och de är favoriterna. Jag tycker att båda väskorna är helt underbara och självklart kommer de från Marc Jacobs, fabulous! Sist men absolut inte mist har vi klänningarna där Marchesas skapelse är den personliga favoriten. Till vänster ser ni ''Marchesa-skapelsen'' och bredvid den har vi en Emilio Pucci.


Armani, I do

Idag ar det en relaivt lugn dag. Jobb, data och en kort tur ner på stan. Sparade en underbar tjocktröja från Armani, den var på rea på Fribergs. Underbart.......

Skolavslutningen

Det är sommarlov! Denna terminen har gått otroligt snabbt. Skolavslutningen var rolig och sedan gick jag och vännerna och fikade. Outfiten bestod av den gråa klänningen från MQ som har sådan fin överdel. Till det användes de lila klackarna från Danielle och en lila kuvertväska för att matcha. Tyvärr så togs inga bilder men kan även säga att makeupen var naturlig, läppglans och rouge och frisyren stod mamma för.

Zaras juni-kollektion

Gif Created on Make A Gif
Zaras juni-kollektion ser helt strålande ut. Gillar det mesta, fatiskt!

Dagens önskeoutfit- Net-a-porter

Haute Hippie Beaded stretch-crepe dressChristian Louboutin Big Lips 120 suede pumpsMarchesa Swarovski crystal beaded clutch
Den underbara klänningen kommer från Haute Hippie, färgen är amazing! Klackarna har talangfulle Christian Louboutin designat och väskan är från Marchesa. Outfiten vore en dröm till skolavslutningen dock så får jag nöja mig med MQ, för tillfället.

Karneval och shopping, we love them both!


Idag var det Karneval, det var riktigt roligt! Hanna och Jennifer var mitt sällskap och självklart blev det lite shopping. Sedan mötte jag även upp mamma då vännerna gått, då blev det shopping på Benetton. Okej, på den översta bilden ser ni en kjol och en väst-tröja och på den andra bilden ser ni en tunn, färgglad tröja. Alla tre sakerna kommer från United colors of Benetton. På den tredje och sista bilden ser ni en underbar, armeé inspirerad klänning från MQ, skorna är från Olga's och skinnskärpet från Part two. Mums, vilka godingar är så nöjd, så nöjd!

Förra veckans MQ


Förra veckan blev det två kjolar inne på MQ. Påfågelkjolen har jag redan invigit dock så väntar den vinröda tills det blir höst.

Chace Crawford arresterad


Chace Crawford arresterades för innehav av marijuana. Det tog plats alldeles nyss. Aj, varför måste nästan alla kändisar bli arresterade? Dock så belv har frisläppt mot borgen.

RSS 2.0