En bra start på lovet:)

Allt är lite upp och ner just nu, på ett bra sätt:) Vet dock inte vad jag ska göra med min lediga tid. Imorgon ska jag försöka få expeditionstanterna att låta mig öva gitarr i musiksalen. Hoppas på det bästa, sedan ska jag träffa Emma för en trevlig mys-kväll. Längtar... Jag känner mig redan utvilad, sover bra om nätterna och vill inte dö då jag vaknar, haha. Ska även ringa och ordna ett viktigt möte till ett projekt, även där hoppas jag på det bästa, wish me luck. Berättar mer när jag vet alla detaljer. Ledsen för brist på bild, ialla fall i detta inlägg. Ville fokusera på texten denna gången. Kramar och ha ett underbart lov;) (ja, jag gillar smilisar)

Cruz

Bulan!
Penelope Cruz är ju som sagt gravid och här en av de första bilderna med hennes ''graviditetskula.'' GIllar hennes enkla kappa, elegant och stilren.

En äcklig upplevelse

Åt lite sushi nyss, det var det äckligaste jag någonsin ätit! Kräktes nästan, ush! Tur att familjen ska till kina restaurangen på tisdag och inte till ett sushiställe! Nu ska jag äta något som kväver äckligasmaken och sedan ska jag vila det är ju trots allt lov:)

En dag, som idag


Idag ska jag ner och hämta hem lite sushi, första gången jag ska äta det. Jobbet gick bra och nu sitter jag och vilar. Igår gick jag ner på stan men köpte inte något. Dock så beställde jag en lovly knit kofta från Odd Molly, i rött. Undrar när den kommer till Fribergs, de sa att den kommer i början av November, längtar:) Är inte säker på vilken av bilderna som har den rätta röda färgen, men båda är fina så det spelar ingen roll!


Möte!

Jag mailade en kommunfullmäktige här, ordförande och vi kanske ska träffas på ett fik och prata om kommunen. Det ska bli jätteroligt och jag är lite nervös, spännande! Dagen har varit bra inget annat har hänt förutom att det är höstlov, äntligen.

Fashion, put it all on me

Street Style:Kändisarna direkt från gatan!
Jag älskar pälsjackor, denna Kate Moss har på sig är väldigt snygg. Gillar dock fortfarande räv bäst men denna fuskpäls versionen var dunder-fin;)


School

Jag har pluggat mycket och har därför inte hunnit uppdatera, imorgon kommer kanske bara ett eller två inlägg. Kommer hem klockan kvart i fem, sedan ska jag till stadshuset för att kolla på möte. Kramar och god natt

Svenska Hollywoodfruar, säsong 3


Äntligen så har Svenska Hollywoodfruar (SHF) börjat, längtat otroligt mycket! Isabel Adrian är ett nytt tillskott, gillar henne välldans mycket fast Maria Montazami är fortfarande favoriten! Isabel och Maria är mina favoritkaraktärer, vilka är era?! Maria Montazami har faktiskt en blogg, den är lika rolig! Bloggen finns hos amelia.se ni klickar er fram, klicka på Masias huvud. Behöver ni en bättre förklaring är det bara att säga till:)


Ready- To-Wear

Akris Reversible Cashmere Cap-Sleeve Gilet & Slim Ankle PantsMichael Kors Drape-Front Cardigan, Cashmere Tank & Narrow PantsOscar de la Renta Flower-Embroidered Dance Dress   
Roberto Cavalli Printed Voile Poncho & Welt Pocket Ankle PantsGiambattista Valli Rosette-Bottom Tweed CoatStella McCartney Raglan-Sleeve Coat & Anemone-Print Silk Dress
Här kommer sex outfits från Ready- To-Wear kollektioner. Dessa finns att köpa på Bergdorf Goodman. Ovan har jag valt ut mina sex favoriter, gillar alla lika mycket. Helt fantastiska!

Dagens stilikon- Eva Mendez

Eva Mendes är drottningen av allting 50-tals inspirerat!
50- talsinspirerat! Underbar känsla som man får när man tittar på outfiten. Eva Mendez brukar kläs sig snyggt och detta är inget undantag:)

DLM- en ny trend

monstrat
DLM- Den Lilla Mönstrade är en ny trend. Personligen är jag tveksam till detta, det kan vara fint på rätt person men det är svårt att bära uåå detta plagg på rätt sätt. Favoriten är den längst till höger, härliga färger och det är den jag helst skulle vilja äga:)

Tack E

Tack så hemskt mycket Emma(emmaafilippaa.blogg.se), för den nya fina designen! Rosorna var pricken över i:et och det ser fantastikt ut. Emma är duktigt på bloggdesigner, jag blir bara förvirrad av alla siffror och bokstäver. Dagen har varit seg, suttit framför datan otroligt mycket. Men kände att jag inte kunde slösa bort all min tid så gjorde 3 sidor i matteboken och lite spanska. Som sagt tack E:)

By Malene Birger

Look7  Look20Look28
Danskarna är riktigt duktiga på att designa kläder. ''By Malene Birger'' är en stor favorit, äger bara en klänning därifrån, måste bli en ändring på det! Dessa tre outfits är mina favoriter från deras höst/vinter kollektion. Skulle vilja ha allt men pälsvästen ser extra mysig ut:)

En okänd fashionista

Balenciaga 17021
Kvinnan på bilden fotades utanför Balenciagas visning i Paris. Outfiten är helt underbar, kappan, skorna, tja allting!

Dagens




Idag shoppades det en aning. MQ hade säsongsrea, så köpte en mkt fin skinnväska och en kofta. Koftan syns inte alls bra men den sitter som en smäck, finare irl. Väskan är rockigare är vad jag brukar köpa men det gör inte så mycket. Den var så fin och av skinn, kunde icke låta bli. Sist men inte minst har vi en bas tunika från HM.  Även den snyggare irl. Nöjd med mina köp! Gick på stan med Jennifer, vi pratade , fikade och hade det roligt! En bra dag alltså:)

Lanvin del 2

Så här ser den andra bilden ut, från Lanvins samarbete med Hm. Ser mycket lovande ut, längar!

Prov

Idag fick vi tillbaka våra prov, fick 27/29 rätt nöjd! Det fanns bar en mvg-fråga fick mvg på den!!! Det var jag glad för:)
Idag var jag på stan med Jennifer, riktigt kul! Rea på MQ, shoppade mycket fint! Kramar

Muntligt...

Eva Longoria visar stolt upp sin Birkinväska!Eva Longoria äger den kända Birkin-väskan, lyckost!


Imorgon är det dags för min korta, muntliga Engelska-redovisning. Lite nervös faktiskt  men hoppas på det bästa! Vi fick själva välja teman på redovisningen, jag valde mode, designers. Kommer att prata om Coco Chanel, Christian Dior och Christian Louboutin. So testet är också en annan faktor som bidrar till min nervositet. Aja, hoppas ni haft en bra dag, god natt:)

Lanvin for Hm- bilden är här!

Lanvin-HM-first-picture
Nu har den första bilden från Lanvins samarbete med Hm släppts!!! Det ser mycket lovande ut, så snygga plagg!! Längtar, dock så vet jaginte om kollektionen kommer komma till våran lilla stad:(

Saks fifth Avenue- Dior


Saksfifthavenue.com är en jättebra sida fylld med märkesaker. De har mycket fint från Dior, mina favoriter ser ni ovan.

Matthew Williamson

Matthew Williamson 
Måste bara tipsa om denna underbara ponchon från Matthew Williamson, underbar! Den ser så mysig ut, mode på högsta nivå!

Dagens stilikon- Katie Holmes


Stilrent och klassiskt, precis som jad gillar det!

Träffade Annie Johansson:)


Idag fick våran skola besök av en riksdagsledamot, nämligen Annie Johansson! Det var rikgtigt roligt att få träffa henne. Det var bara åttorna och niorna(?) som fick träffa henne, vid olika tidpunkter självklart. Jag ställde två frågor och fick svar på båda. Innan Annie börjat prata framför alla pratade jag och två kompisar lite med henne. Vi ställde en fråga var...Hoppas jag inte var för på^^ men det var ju så kul att få träffa någon som jobbat inom politken. hon är Centerpartist. Ett av mina favoritpartier, förutom Moderaterna då. Rolig dag, fick mkt bra betyg på engelska muntligt, super nöjd!!!!!

Budget snyggt



Snyggt i triss, från Hm. Tre fina cardigans och stövlar. Perfekt nu till hösten;) Måste spana in koftorna nästan gång jag ska på stan, fab.

Gårdagen, fredagen!


Gårdagen var mycket mysig. Jag, och tre andra kompisar gick ner på stan. Hämtade mina skor hos skomakare, ett parboots jag köpte för ca 2 veckor sedan. Fläcken syntes inte alls lika mycket, rätt nöjd faktiskt. Shoppiade också,  köpte ett par andra Vagabond skor, en kjol på Hm och en bas klänning från MQ/Zoul. Vi fikade och hade det underbart trevligt, pratade om små och stora saker. Förra veckans shopping visades inte upp, ledsen men proven tog på mia krafter. Här ser ni ialla fall veckans nya godbitar:) Vad tycks?! Kramar;)

Odd Molly


Tre vackra ting från Odd Molly. Väskan ser verkligen fin har dock inte sett den i butik, i Fribergs. Lite synd! De båda klänningarna är så perfekta så att det knappt finns några ord...


MQ onlinebutik


MQ har äntligen lanserat en onlinebutik/webbutik. Detta betyder att man nu han shoppa deras sortiment fast man inte bor i en stad där MQ finns. Dessutom så är frakten fri, ialla fall för tillfället, passa på! Dagen har varit en aning jobbig, pluggat en massa och sovit väldigt lite. Har som sagt No- prov på onsdag och detta har resulterat i en stressad jag. Måste gå nu, kramar från moi!

Gårdagen

Gårdagen var rolig ända till det skedde en liten olycka. En kompis råkade spilla badolja på mina nya skinnstövlar:( Som det ser ut just nu går det inte att få bort fläcken. Vilket är riktigt synd! Förövrigt var det en rolig dag fylld med shopping, fika och prat. Nu ska jag plugga till No-provet och om ca två timmar ska jag träffa en annan kompis för mera plugg. Jag har varit riktigt dålig på att visa upp veckans shopping på sistonde och nu ska det bli ändring på det, bilder kommer ikväll. Ha en rolig dag!

Fyra höstiga favoriter

Sigerson Morrison  Antik Batik  Christian Louboutin    Tabitha Simmons  
Fyra höstiga favoriter från Net-a-porter.com Två par utan klack och två par med! Från vänster, längst upp: Sigerson Morrison och Antik Batik   
Andra raden: Christian Louboutin och Tabitha Simmons
Gillar alla fyra paren, med jag väljer nog de svarta i skinn från Sigerson Morrison och de bruna godingarna i mocka från Christian Louboutin. Så vackra....

Skoljoggen:(

Om ca en timme börjar skoljoggen, vi ska springa 6km. Det regnar och vädret är allmänt tråkigt vilket förvärrar situationen ännu mer. Vi hade även friluftsdag idag, regnade jättemycket. Mina regnbyxor läckte och jag blev helt dyngsur! Hoppas på en bättre dag imorgon. Har varit lite segt med uppdateringar pga två stora prov, matte och no. Matten ska göras imorgon och no-provet nästa vecka på onsdag! Kramar från en utmattad Natalia

Spoiler- DH


Det visade sig att det var Gabrielles och Carlos barn, Juanita som blev utbytt! Det var häpnadsväckande då de sagt i serien att hon likan Carlos mamma otroligt mycket. Har sett två roliga avsnitt av DH(följer Amerikansa tid, på ch131.com eller tvshack.cc). Dessa avsnitt hat varit riktigt bra, så rekommenderar Desperate Housewives!


Lanvin s/s 2011


Alber Elbaz skapelse är helt underbara, inga ord räcker till.Men den absoluta favoriten är den röda klänningen längst upp till vänster, lovly!

Mina favoriter, Nicole Richie


Här ser ni några av mina favorit looks, av Nicole Richie. Hon är en riktig stilförebild och misslyckas mycket sällan. Som ni själva ser har jag lånat bilderna från CelebrityStyleGuide.com Givenchy, Louboutin come to momma!


RSS 2.0