Paus

Nu tar jag en bloggpaus. Tiden har inte räckt till och då har det varit bloggen som fått lida. Jag är tillbaka då jag saknar bloggen och har mer tid över. Kramar, allihopa!!!!! Tack för att ni följt mig och min upptåg.  

Nellys tävling

Nelly.com har nu en tävling. Man ska designa en bikini och sedan få så många personer som man bara kan att rösta. Vinner gör den som har flest röster. Priserna är myyyycket fina. Första pris är att bikinin man designat blir tillverkad, resa värd 20 000kr och presentkort på nelly på 10 000kr. Wow, vilka priser säger jag bara. Ska själv vara med eller försöka vara med. Så om ni ser Natalia och modealanatalia så rösta!!!! 


Mycket plugg

Uppdateringen har varit riiiiiktigt dålig. Dock så var jag ju sjuk nästan hela förra veckan. Så jag hat pluggat och försökt komma i kapp  de sente dagarna. Imorgon lovar jag mycket ny inlägg som kompensation. De nya tillskotten i garderoben visas också. God natt!

Tips

Mango - Covent Shirt
Nu kan du få 50kr rabatt på nelly.com om du skriver in modeblogg50kr i ``rabatt avdragningen´´. Nelly har mycket snyggt. Passa på!! 


Shopping tillsammans med vännerna


Åh, vilken great fredag det har varit. Jag och tre andra vänner gick ner på stan. Först åt vi på kina restaurang, buffé och desan blev det shopping. Åhlens hade heeeeelt galna priser på nagellack och andra små saker. MQ kan jag inte låta bli att shoppa på, tanterna där känner igen mig nu, hihi. Skorna är från Tamaris/Bonving. Linne MQ/bondelid och grejsimojserna Åhlens. Vilken lyckad dag!!! Dock hände något läskigt. När jag och Hanna precis gick ut ut Åhlens ramlade massa snö från tacket. Jag skrek jättehögt: Hanna, alla i närheten stirrade. Pinsamt. Tur att snön inte ramlat på oss för annars skulle vi legat döda.

Rhodos

Hotell Atlantica Aegean Blue
Planerna blev ändrade. Egypten blev ändrat till Rhodos. Hotellet är bokat, åh vad jag längtar. Fritidsresor är bolaget och det är i maj vi åker.

Myyyyycket fint.....


Hm har fyllt på med ännu fler plagg från The Garden collection. Det är mycket som redan är slutsålt men du kanske kan hitta något guldkorn. Den röda klänningen är en definitiv favorit. Något som faller dig i ögat???

........

miu-miu-flower-shoes
Ibland behövs inga ord........

Är du en Jimmy eller Manolo person?

Jimmy Choo Quiet patent-leather pumps                 Jimmy Choo Urban clog sandals

Är du en Jimmy Choo eller Manolo Blahnik person? Den övre raden är Choo skor och den nedre är de klassiska modellen på Manolos. Jag är en Choo, definitivt. På något sätt vet man nog vilken sorts sko man är:) Fab.....


Dagens stilikon- Miranda Kerr


Artikel, en febrig Natalia och Melodifestivalen

Se hela bilden






  
Låt oss börja med den glada nyheten. Jag fick min artikel publicerad i en mycket viktig tidning för vår stad. Åh, jag var så chockad igår när Klara berättade att hon sett min artikel i tidningen. Ljuvligt. Den dåliga nyheten är att jag har feber. Fast det fattade ni nog. Hemskt att vara sjuk, jag som inte haft feber på nästan ett år, buhu. Melodifestivalen var igår. Låten vi ska skicka till Esc är väl ok. Men inte mycket mer än så. Längar tills på fredag. Då blir det shopping, kina restaurang och då är jag förhoppningsvis frisk. Vem hejade ni på i Melodifestivalen? Mitt val föll på Timoteji.


Han lever än idag


Alexander MQueen lever än idag. Kollektionen som han framställde precis innan han dog visade på Paris fashionweek. Kollektionen är inspirerad an 1800-talet och en härlig förfriskning till dagens vanliga mode. Favoriterna är de två vita långklänningar.

Träklackar och kilklackar

          WARREN Strappy Wedges              WARWICK Multi Buckle Wedges
Träklackarna är från Hm och båda kilklackarna från Topshop. Favoriterna är de beiga kilklackarna från Topshop. Mums, sååå mumsiga, hihi.


Lyx långklänningar :)

Chloé Cotton maxi dress             Oscar de la Renta Embroidered satin kaftan       Single Printed silk-chiffon maxi dress                      Lotta Stensson Silk handkerchief dress
Åhhh, sommaren verkar så långt bort. Mestadels tack vare vädret. Långklänningarna oven får mig att längta som en galning. De är såååå himla lovly. Alla är unika och vackra på sitt sätt. Den creme färgade kommer från Chloé och är en total dröm:) Den ``kimono´´ liknande skapelse är designad av ingen mindre än Oscar De La Renta. Den rosa är från Single och den gula Lotta Stensson. Om jag måste välja så blir favoriten Chloé klänningen. Måste bara införskaffa långklänningar, gahhh.

Bella och Tyra Show!!!


Igår var det start för Bella och Tyras Show. Den går en gång i veckan, på torsdagar. Bättre än jag hade förväntat mig!!!
Vad tycker ni om showen?

Miu Miu och Lanvin

 Miu Miu Large denim tote             Lanvin Amalia denim shoulder bag      Lanvin C'est Le Pompom Cabas leather tote                    Miu Miu Gathered leather tote
Den blåa och oranga väskan kommer från ett av favvo märekena, nämligen Miu Miu. Den beiga och gråa kommer från Lanvin som också är dugligt till och med mer än dugligt:) Åh, väskorna är så himla lovly. De påminner mig också om våren vilket är något att se fram emot!


Ytterligare lite till...


Idag var det ytteligare en shopping dag. Mina köp blev en riktigt söt rosa, broderad topp från bondelid/MQ och en stor underbar ring från Guldfynd. Rouge från Max factor fick också landa i kasse men det tog jag inte bild på. Toppen kommer var fantastisk till bruna ben och shorts/kjol. Mycket lyckat!!!

Bäst klädd- Oscarsgalan 2010


Miley Cyrus strålade i en helt underbar skapelse från Jenny Packham.

Denna klänning är härligt konstig och inte bara för att det är Chanel. Överdelen är dock mycket stilig.

Cameron Diaz bakelse kommer från hypade Oscar de la Renta. En riktig prinsessdröm!!


Vem är det om inte Nicole Richie?! Hennes klänning går i en annan färgskala än de andra vilket är en förfriskning. Rockchic är det rätta ordet för att beskriva hennes outfit bäst.

Min favorit var ändå Miley Cyrus som ABSOLUT rockade (ett mycket konstigt ordval för att vara mig, hihi) sin HELT underbart vackra klänning.

Oscarsgalan 2010

Små choklad-stayetter!
Äntligen är det dags för årets Oscarsgala. Det är nog ingen som missat att den är idag, eller? Längtar tills jag får se alla ljuvliga klänningar. Nicole Richie brukar vara mycket fashionable på röda mattan. Eva Longoria går inte av för hackor hon heller:)

Marc Jacobs special items köps på Marc by Marc Jacobs


Marc Jacobs special items en är en linje med kläder, smycken och accessoarer för löljigt låga priser. Ringen ovan måste jag bara äga och då den bara kostar runt 30kr(räknade om från dollar) ska jag nog köpa två. Det dåliga är att dessa grejsimojser bara finns i storstäder t.ex. London, New York m.m. Om ni har vägarna förbi finns special items i Marc by Marc Jacobs butik(OBS! INTE Marc Jacobs utan Marc by Marc Jacobs butik). Min vän Hanna ska dock åka dit i Maj och jag ska göra en beställning på 6 saker. Tack Hanna, Marc saker har varit en smärre dröm som blir verklighet. Har tänkt på den underbara nyheten i strax 6h och svävat på små rosa moln, hihi. Shopaholics är vi allihopa, allihopa........

Emilio Pucci ready-to-wear

Emilio Puccis ready-to-wear kollektion för hösten/vintern 2010 kan jag inte släppa taget om. Så hilma underbar! Kavajen är ju en rikitig klassiker och klänningen skulle jag inte ha något emot att få äga.

Dagens shopping


Idag begav jag och mina vänner ut oss på stan. En rikigt underbar runda på stan blev det. Shoppingens resultat blev tre par öronhängen från Guldfynd och en marin kavaj ifrån HM divided. Älskar känslan som jag upplever när jag har på mig kavajen. En mycke exlusiv, lyxig och för övrigt en helt totalt great känsla. Öronhängena är i silver(äkta) och är vanliga men med en twist. Dagen var en lyckodag. Fick alla rätt på matteprovet!!!!!! Det gjorde min dag, hihi. Jag sprang omkring i koridoren som en galen människa och sprutade glädje, hehe.

Veckans shopping


I veckan blev det lite shopping. Vanligtvis brukar shoppingen ske på helgen dock inte denna gången. Legginsen kommer från Trend house från märket Vila och kjolen från MQ, märket ZOUL. Riktigt härliga färger på legginsen påminner mig om våren. Kjolen är också vårig med sina blommor.

En gravid stilikon- Claudia Schiffer

Claudia Schiffers snygga gravid-stil!

Modeveckan i Milano

Emporio Armani 
                                               Emporio Armani
Alberta Ferretti
                                                           Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
                                                            Alberta Ferretti
Dessa tre outfits är mina favoriter från modeveckan i Milano. Alberta Ferretti var dock min absoluta favorit.

Chanel är bäst ingen protest

chanelcaviarchanel2
Chanel har varit, är och kommer antagligen vara mitt favorit märke. Hoppas få äga några dussin av dessa raringar i framtideN. Mums får bli mitt sista ord.....

Mila Kunis bäst klädd hos Vera Wang

Mila KunisDå Vera Wang öppnade en ny butik var många kändisar på plats. Av dom var Mila Kunis bäst klädd, enligt mig alltså.

Camilla Belle

Camilla BelleCamilla Belle strålade i sin fjäderklänning. Gillar verkligen alla kombinationer av svart och vitt.

RSS 2.0