Gult är inte fult!


Dessa raringar ska invigas idag då skolan börjar denna sliga måndag, skorna livar upp det hela en aning. Vi ses, kramar!

Mys-pys i parken

Idag har jag varit upptagen med mys-pys i parken tillsammans med Emma. Vi tog massvis bilder och det var riktigt roligt! Imorgon ska vi träffas igen dock ska vi vara hemma hos mig. Idag ska vi även på husvisning. Huset är rätt litet men det är kul att få inspiration inför vårt framtida hus.Kramar

Det nya it-plagget...


Det nya it-plagget..ponchon! Den creamfärgade ponchon kommer från Hm och ser riktigt fin ut. Måste införskaffa en fin och höstig poncho snarast, dock i en mörkare färg.

Dagens Sverige shopping...


Idag blev det lite shopping tillsammans med tre vänner, roligt! Ett par Max Mara solglasögon från synsam verkade ensamma så den fick bli min:) Även ett skärp från StockhoLm/MQ fick flytta hem till moi.  

Lite av allt...






Här kommer lite bilder från semestern. Jag har köpt 4 par skor där borta men bara 3 visas i detta inlägget. Resten av bilderna kommer från platser vi spenderade mycket tid på. Blommorna är på mormors trädgård, slottet var ett trevligt ställe att bada och äta glass på och sist men inte minst har vi bilden på smyckena. Det är en bild på smyckes-eventet. Enjoy!

Couturevisning i Paris

Bild 36
Här är bilder från Chanel och Karl Lagerfelds Couturevisning i Paris. Chanel lyckas alltid att förvåna mig, positivt. Den mellersta outfiten är min favorit.

Höstnytt- MQ

Byxa Zoul 499:-Höstens godbitar börjar komma in i butikerna. Byxorna måste bara inskaffas, hanskarna går inte heller av för hackor. Bra gjort Zoul ännu en kollektion jag gillar, kläderna finns på MQ.

Dagens stilikon- Kate Moss

Kate Moss i en svart blazer och beige topp med knappar från hennes Topshop kollektion.
Kate är en självklar stilikon men hennes rockiga stil har aldrig tilltalat mig förens nu. Den söta blusen bryter av den dressade looken och eftersom jag har en fetish angående kuvertväskor älskar jag även denna!


RSS 2.0