Esc vinnare- Tyskland


Tyskland vann Eurovision song contest 2010. Gillade inte låten och jag anser att Rumänien eller Danmark borde ha vunnit istället. En annan skandal är att Sverige nekade låten som sedan blev Danmarks bidrag, de kom 4:a.

Hms utbud I juli

bat873f9rsgw4ruid7a9wqfwbyjo5z4lsdqorrofg4cftho31h9mtodq8s2qd7n6suvv4pmhqgluc8sbqyqyybyyu2mjd
Här ser ni tre godbitar som Hm kommer att bjuda på I juli. Det är nämligen då de kommer ut på webshopen och förmodligen även i butikerna. Idag vankas det sovaöver hos Hanna. Är mycket förväntansfull inför kvällen. Vi ska titta på Esc, skvallra och ha en riktig tjejkväll. Oj, nu glömde jag nästan att berätta om shoppingen som skedde idag, 2st kjolar från Mq. Mycket fina är de och de kommer att passa perfekt till höst då är för höstiga för att använda nu. Bild kommer givetvis.

Nytt!


Har införskaffat lite nytt till garderoben. Två långklänningar från Hm och ett linne från Mq syns på bilden. Blev även en till kofta och en långklänning till.

Sverige ute ur ESC


Sverige är ute ur Esc! Detta är ju minst sagt en skandal. Många visste att Annas låt inte skulle gå hem hos resten av Europa. Jag hejar på Danmark, catchy låt!

Sött


RIP

Simon Monjack och Brittany Murphy - nu är båda döda!Brittany Murphys man har hittats död. Skådespelerskan Brittany dog i December förra året och nu var det makens tur. Simon Monjack, RIP

Shopping, stan och lite annat smått och gott

Den dåliga uppdateringen har delvis berott på att jag hjälpt Hanna, gått på stan, shoppat och haft det roligt. Idag kommer det komma många inlägg, det kan ni förvänta er.

Dagens stilikon- Audrina Patridge

Sno stilen från Audrina Patridge!

Gossip girl, säsongsfinal!


Idag tittade jag på säsongsfinalen av Gossip girl(säsong 3)! Ifall ni undrar hur jag kunnat komma fram till säsongsfinal så snabbt så fäljer jag den Amerikanska takten på tvshack(jättebra gratis sida). Underbart, passionerat och intigier är tre ord som beskriver finalen av säson 3 bäst!


Ny bikini


Idag inhandlades det en ny bikini, den kommer från Hm. Älskar färgen!

Shopping


Lite av sakerna jag shoppat. Klänningen kommer jag använda på skolavslutningen tillsammas med klackar och kuvertväska. Skorna ivigdes igår.

Alaïa's hot

Alaïa Leather wedge sandals Alaïa Whipsnake ballerina flats Alaïa Floral leather bucket bag Alaïa Perforated leather oversized tote
Alaïa är ett mycket hett märke just nu och jag måste hålla med om att deras saker är helt magnifika. Dessa fyra godbitar är mina favoriter ur deras sortiment från net-a-porter.com

Uppskattad ledighet

Torsdag och fredag har jag varit ledig vilket gjort att jag shoppat nya skor och bara varit med vännerna. Nu ska jag ner till simhallen med Hanna. Roligt, roligt. Uppdaterar när jag kommer hem, så visas även den underbara skolavslutnings klänningen.

Chanel Cruise 2011


Den 11 maj visade Chanel sin Cruise kollektion. Jag måste medge att detta är en fantastisk kollektion. Karl Lagerfeld har lyckats mycket bra med att designa för Chanel. Den korta, ``randiga´´ klänningen, den ljusa fladdrande långklänningen och hatten är favoriterna. Dock så går ju inte det andra av för hackor, eller hur)

Bikinisar- Lyx

Missoni Alcantara bikiniMatthew Williamson Ikat print bikiniEmilio Pucci Printed triangle bikini
Jag har tänkt att posta två inlägg angående bikinisar. I den har delen tipsar jag om underbart lyxiga bikinisar. Den översta är den absoluta favoriten av de tre. Den kommer från Missoni och det är ju inte heller helt fel! Till höger om Missoni skapelsen ser vi en Matthew Williamson bikini. Dens mönster är lite udda (på mycket bra sätt) men det är ju Matthew som designat och vi ska ju inte förvänta oss något vanligt från honom. Sist men inte minst har vi en Emilio Pucci bikini. Färgerna passar utmärkt ihop och bikinin ser inte för flashig ut. Nästa del kommer att handla om bikinisar till budget pris. Ovan visade skapelser finna på nettan(net-a-porter.com).

Marc by Marc Jacobs kommer till Sverige

Marc by Marc Jacobs finns också att köpa på Net-a-Porter.com.
Nu är det klart att Marc by Marc Jacobs kommer till Sverige. Den första butiken kommer att öpnna i Stockholm den 1 September. Även deras kända Special items kommer att finnas i butiken. Super kul! Ska deinitivt be min faster som bor i Stockholm att haffa något åt mig.

Dagens stilikon- Blair Waldorf


Gossip girl stylisten vet verkligen hur man ska klä fashionabla karaktärer. Blair Waldorf är en riktig stilikon för mig, hon klär sig helt underbart!

Shopping då och nu


Både de svart och de blåa ballerinaskorna har jag köpt för ett tag sen. De har redan invigits och de svarta är stora favoriter. Den prickiga tunikan är super fin och den kommer från 365 Sunshine/MQ. Jeansklänningen kommer från Hm divided och kommer vara perfekt nu till sommaren. Den pudriga toppen är också från Hm och jag kunde inte låta den hänga kvar på galgen så den fick bli min. Skorna är från Marco Tozzi inköpta på affären Danielle och väskan är också köpt på Danielle. Kjolen är även den från 365 Sunshine/MQ. Åh, jag är sååååååå nöjd med dagens inköp. Hanna gjorde ett bra sällskap och det var mycket behagligt att äntligen få känna våren i luften! Jur har eran dag varit?

RSS 2.0