Zara


Zaras vår kollektion är helt fantastisk! Klänningen är en stor favorit och maxi kjolen går inte av för hackor.

Project Runway


Säsongens Project Runway vinnare är Seth Aaron. Sååååå talangfull. I finalen visade han sådan elegans genom sina kläder. Lyxigt, användbart, underbart och konstnärsfull är bara några av de få ord som beskriver hans design. Jag följer Usa:s takt i program.

Gratisskor.se

Har nyss upptäckt en bra sida. Den heter gratisskor.se man kan samla poäng och få presentkort GRATIS!!! Bli medlem genom mig och få 50poäng direkt. http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=18887

Olivia Palermos outfits


Om man går in på brittiska vouge så kan man se att Olivia Palermo visar alla sina outfits under denna (April) månad. Mycket inspirerande!

Marknad och lite shopping

Idag är det marknad här i våran stad. Ska bli jättekul! Hanna ska gå med mig och jag hoppas på många roliga karuseller. När jag är tillbaka kommer jag visa klänningen jag köpt och en annan jag ska köpa. Även ballerinaskorna ska visas upp! Uppdaterar mer sen!

Lanvin, allas favorit

Lanvin Happy metallic lambskin-leather bagLanvin Glass pearl and ribbon necklaceLanvin Embellished leather thong sandalsLanvin Glass pearl necklace
Lanvin är ett mycket hett märke och en stor insirationskälla. Deras halsband är för underbara och väskorna går knappt att beskriva med ord. I vanliga fall är flipflops inget jag gillar men dessa raringar ovan har jag ABSOLUT inget emot.

Hatar dans,gah!!!


Alla är bra på olika saker, eller hur? Jag kan börja med att säga (skriva) att jag absolut inte är en dans människa. Jag har obligatoriska danslektioner 1 gång i veckan. Det är rena rama helvetet så att säga! Hur ska det gå med mitt mvg?! Jag har dock bestämt mig för att hitta på en egen dans med hjälp utav youtube, mamma, vännerna och mina hatar-dans-fötter, heh. Får se hur det går. Hoppas på ett under. Fick tillbaka spanska provet och kan meddela att jag är mycket nöjd.

Sex and the city


Har upptäckt serien Sex and the city. Innan förstod jag inte varför alla pratade, älskade och tittate på serien. Men nu förstår jag, den innhåller mode, vänner och romans. Favorit karaktärerna är Carrie och Charlotte. Charlotte är en person med en härlig personlighet, lojal, känslig, en hopplös romantiker och hennes alla Chanel väskor gör inte saken värre. Carrie är en rikitig fashionista som är på ständig jakt efter mr.right och hon shoppar ordentligt. Längtar tills den andra filmen kommer ut!!!

Love shopping


i tisdags blev det en shopping runda för min del. Vännerna var med och de var superduper kul! Resultatet blev en beige plånbok från GANT/fribergs, skinnväska från ZOUL/MQ, klänning från bondelid/MQ,linne med söta detaljer från bondelid/MQ och en längre, lånärmad topp från ZOUL/MQ. Dagen efter blev det ett ar ballerina skor och ett par gråa leggins. Visas upp imorgon.

Jessica Simpson osminkad på omslaget av Marie Claire

Jessica är osminkad på tidningen Marie Claires omslag.
Sångerskan Jessica Simpson reser runt i världen med sin tv-serie ``The price of beauty´´ för att ta reda på vad folk från olika kulturer och länder anser vara vackert. För att ifrågasätta västvärldens syn på skönhet visar sångerskan upp sig osminkad och oretuscherad på omslaget av den amreikanska tidingen Marie Claire. 

Hiss eller diss?

Saint Tropez - Dress Chiffon Flower    Mina UK - Tiving Dress   Jones & Jones - Open Back Floral Dress
Nu är jag tillbaka efter en liten bloggpaus! Första inlägget på länge är Hiss eller diss? Tre söta klänningar lite lik stil på de. Min personliga favorit är den längst till höger. Söt! Men de andra är inte heller dumma. Nu ska jag på stan, gårdagens shopping visas upp idag tillsammans med dagens shopping.

Glad påsk i efterskott


Glad påsk allihopa. Jag är förmodligen tillbaka i bloggvärlden på onsdag eller tisdag. Jah har köpt kläder m.m och inte kunnat visa er, känns allihopa. Full av inspiration är jag så vi ses på tis eller ons!!!

RSS 2.0