Den är min!


Den gröna kjolen som jag nämnde i lördags. Jag gick ner till hm och köpte den. DEN ÄR MIN! Det var det sista exemplaret. Vilken tur man kan ha ibland :)

Plugg


Har pluggat och är jättetrött nu. Ska nog snart gå och lägga mig. Vi har matte prov på onsdag och no prov på fredag. Undra hur det kommer gå. Hoppas dock på det bästa.

Hervé Léger by Max Azria

Hervé Léger by Max Azria Spring 2010 Ready-to-Wear
Hervé Léger by Max Azria Spring 2010 Ready-to-Wear
Hervé Léger by Max Azria Spring 2010 Ready-to-Wear

Kollektionen är helt fantastisk! Kanske inte i min stil men ska man vara objektiv så finns det inget att klaga på. Min favorit klänningen är den i mitten. De snyggaste skorna var dock de på bilden längst ner. Vilken är din favorit outfit?

Sälja tidningar!


Jag ska börja sälja tidningar, för expressen! KUL! Hoppas jag säljer mycket.

Ny kofta

Jag köpte inget på stan men såg nyss en svart kofta som mamsen hade köpt till mig. Tack mamma! Matchar den med t-shirt och rosett i håret.

Rea, stan och shopping


Jag längtar till mellandagsrean. Ska shoppa loss på mq. I dag gick jag, Emma och Jeffannpå stan vi fikade och gick i affärer. Jeffan köpte mycket fint. Hittade en snygg t-shirt på mq ska gå dit på tisdag och köpa den.

Den gröna kjolen




Bild på den efterlängtade kjolen

Jag tog en kort sväng ner på stan. Den kjolen som jag har velat ha så länge fanns återigen inte i min storlek. Alltid 42:orna som hänger kvar. Vad tycks?

Fredag


Äntligen är det Fredag. Slutade kl 11.25. Ska plugga lite och gå ner på stan. Här ovan ser ni Kim Kardashian. Vilken snygg stil hon har!

Yrke?

Ville bli tandläkare när jag var mindre. Men inte längre. Pilla i någons tänder, nej tack!Sitter och pluggar Spanska och matte. Plötsligt dyker en tanke upp i mitt huvud. Vad vill jag jobba med i framtiden? Jag har alltid varit intresserad av mode men advokat och nyhetsankare vore ju också kul. Det kommer periodvis  (vad jag vill syssla med). Förslag?

Desperate Housewives

Desperate_Housewives_säsong_sex_promobilder
Den ultimata serien någonsin: Desperate Housewive. Längtar tills den börjar igen. Gabrielle är min favorite karaktär.


Veckans önske outfit!

Thread Social Silk tulip mini skirt T by Alexander Wang Scoop-neck jersey T-shirtEmanuel Ungaro Distressed leather biker jacketHalston Cluny cutout bootsMarni Geometric leather clutch
Kjol: Thread social finns hos Net-a-porter
T-shirt: T by Alexander Wang finns hos Net-a- porter 
Jacka: Emanulel Ungaro finns hos Net-a-porter
Skor: Halston hos Net-a porter
Väska: Marni finns hos Net-a-porter 

Philip lim s/s 2010

3.1 Phillip Lim Resort 2010Förlå
Phillip-Lim-RS10-8562
Förlåt för att jag inte har uppdaterat, varit upptagen med att slappa. Har haft hemsk huvudvärk idag. När hösten kommer så kommer även förkylningarna vilket jag helst skulle undvika. Bilderna visar Philp Lim´s spring/summer kollektion. Det finns bara en sak att säga: Philip Lim  gör mig inte besviken. Dessa skapelser är helt underbara.

Födelsedags firande


Kom nyss hem från våran granne. Vi firade hennes födelsedagg, åt tårta och god mat, det var verkligen jätte kul! Hennes barn är så söta. God natt i förskott.

Hej

Kom nyss hem från shoppingrundan med mamma. Blev en till baströja (vit), ett par gråa jeans och hårspännen. Kommenter.

Coco avant Chanel


Filmen Coco, livet före Chanel är inspirerande och en riktigt bra film. Den kan dok bli lite seg emellanåt. Den handlar om Gabriells (Cocos) liv innan hon blev den älskade och hypade designern, om hennes kärleksliv, hennes drömmar om att bli skådespelerska och hur hon tog sig till Paris. Vi får dock en glimt i slutet med hennes fantastisk skapelser. Jag så den här filmen i Polen för 1,5 månader sen. Jag undrar varför det tog så lång tid innan filmen hade premiär i Sverige.


God morgon!


Christian Louboutin Josefa 120 platform sandalsGod morgon! Sovit bra? Det har jag. ursäkta för de inläggen där det varit stort mellenrum mellan bilden och texten. Dessa godingar (skorna) kommer från Christian Louboutin en utav mina favorit designers. De skulle inte sitta fel med sådana på fötterna sommaren 2010.

Stilikon: Lauren Conrad

Mina huvud stilikon är Lauren Conrad . Jag skulle inte tacka nej till hennes garderob.






























Natalia shoppar

Hej! Kom nyss hem från en liten shoppingrunda. Hade bråttom så det blev bara 2st bastoppar och 4 par strumpor, shopping blir det mer utav, imorgon eller nästa vecka. Kameran krånglar så jag kan inte ta några bilder. Ska försöka fixa problemet lite senare. Kommmentera gärna 

Veckans önske outfit!

Alexander Wang Fitted corset dress      Christian Louboutin Miss 120 platform ankle boots                 Miu Miu Leather clutch bag
Klänningen: Alxanderr Wang hos Net-a-porter
Skorna: Christian Louboutin hos Net-a-porter
Väskan: Miu Miu finns hos Net-a-porter

MTV wma galan



Beyonce

















Good morning! Jag hinner inte fota dagens outfit nu på morgonen, men den kommer efter skolan. Så länge får nöja er med dessa två bilder från MTV wma galan, jag är efter jag vet. Båda klänningarna är riktigt snygga och orginella. För min del blir det lite shopping. Vad ska ni göra denna fredag?

Alexander Wang

Alexander Wang Spring 2010 Ready-to-Wear
Alexander Wang Spring 2010 Ready-to-Wear
Alexander Wang Spring 2010 Ready-to-Wear Alexander Wangs s/s 2010 kollektion är välldans snygg och välgjord. Kanske inte något man trippar runt med i skolan direkt, men inspration det finns det gott om på dessa bilder. Som det säg accessoarer kan göra en hel outfit. Vi hörs i morgon med fler nyheter från modevärlden.

Välkomna till min nya blogg!

Hej, det är jag som heter Natalia. Jag kommer skriva om min vardag och allt som händer inom modevärlden. Enjoy! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0