Släkting/ar på besök

Min fabror har nyss kommit hit till Sverige till småland för att hälsa på. Jag fick en fin klocka med läderband. Jag använder inte klockor men jag kanske ska börja.... Ska ut på stan på fredag eller på lördag. Leta lite efter kläder men även efter skolavslutnings outfit. Jag vet redan vilken klänning jag vill ha men skor och något diadem eller en kuvertväskska ska jag även köpa. Klänningen kommer från Jc och jsg ska förmodligen köpa den denna eller nästa vecka.

Lite om mig....

Namn: Natalia
Ålder: 13 år
Längd: 152,5 cm
Hårfärg: svart med brunt lyster
Ögonfärg: Bruna
Civilstånd: Singel
Skostorlek: 37
Familj: Mamma, pappa och lillasyster
Humör: Trött

Innerligt......

Lovar du att vara ärlig? Absolut
Har du varit kär i din bästakompis? Nej, aldrig
Har du ljugit? Ja (skäms)
Har du fuskat på ett prov? Skulle aldrig falla mig i tanken, så nej jag har inte fuskat på ett prov
Har du berättat vidare en hemlighet? Inte den senaste tiden men sammanlag har det hänt
Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet? Nej
Har du en hemlighet som bara du vet? Ja de har jag.....spännande
Singel eller förhållande? Just nu väljer jag att vara singel i framtiden får vi se.....

Resor...

Har du varit utomlands? Ja
I vilka länder har du varit? Gran Canarie, Montenegro, Polen, Tjeckien, Tunisien, Cypern har också åkt igenom Danmark och Tyskland
Har du åkt flygplan? Ja, självklart
Har du bott utomlands? Ja
Vart isåfall? I Polen
Kan du tala ett annat språk? Ja, jag kan tala Polska, Svenska, Engelska och hålelr på att lära mig Spanska
 Hur många fler språk än ditt landsspråk kan du? Kan jag säga 4?
Vart vill du åka? Hawaii, Usa till New york shoppa loss där  London och Australien låter också bra

Har du...


Eget rum? Ja det har jag
Egen TV? Nej
DVD? Nej
Dator? Ja
Mobil? Ja, vem har inte det i dessa tider?
Telefon? Hemma har vi en telefon har doch ingen egen......
Kontokort? Nej, ska få det
Över 2000 kr?Ja
Pool? Nej
Märkeskläder? Beror på vad du menar med märkeskläder men några dyrare plagg har jag
Smink/smycken för över 5000 kr?  Smycken har jag för över 5000 kr

Marknad

Jag kanske ska gå på marknaden med Emma och Jennifer. Det blir nog kul. Jag fick lite kläder från  mq av mamma och ett pajlett diadem av pappa. Tack, tack! Kläderna visar jag sedan.

Kopior, okej eller ej?

Enligt min mening borde kopior vara strigt förbjudna. Då menar jag väskor som är exakt likadana som originalet. Vad tycker ni, kopior okej eller ej?

image2973

En 6 årings kalas

Jag har aldrig varit en fest ``typ´´  men lillasysterns kalas var riktigt kul, även för mig.  Det var lite löjliga dans rörelse men de väldigt roliga ex: ``egyptenmannen´´ m.m.  Jag mår lite bättre nu men under dagen var jag fortfarande illamående. Till er i min klass: Hoppas provet gick bra! Det var synd att jag var sjuk eftersom jag faktiskt såg fram emot det. Dock får jag ju göra provet nästa vecka. Grattis på födelsedagen min snälla men irriterande syster.

Utvecklingsamtal, sjuk och prov

Jag har inte varit närvarsnde i bloggen. Anledning: jag är sjuk har matteprov snart och som toppen på berget har jag haft utvecklinsamtal. Samtalet gick jättebra.

Veckans önske outfit- budget, Hm


Jag brukar oftast köra på dyra önske outfits från Net-a-porter, men denna gången bli det budget mode från hm, som de flesta har råd med. Både klänningen och skorna kommer från Hm. Skorna har Jimmy Choo designat ( gäst designer som designar för Hm) de allra flesta saker är slutsålda sen länge man dessa och nått par till finns kvar. Eftersom klänningen är dekorativ i sig behövs ingen väska. Vill fortfarande ha en väska kör i sådana fall få en enkel clutch.

Bröllopsklänning

No ImageNo ImageNo Image
Dessa vackra bröllopsklänningar kommer från Vera Wang. De är så snygga!!

Hiss eller diss?



Dessa godingar kommer från dinsko! De kommer ut i butik någon gång på våren. Din sko blir bara bättre och bättre. Båda dessa paren är mina favoriter i kollektionen, så jag hissar förstås de

Natalia shoppar och shoppar!

Som vanligt blev det lite shopping. Nämligen än dunjacka, en klänning från MQ, ett par gympa skor och en gosig svart flis som jag kan mysa i hemma. Här ovan ser  ni gymoaskorna och klänningen. Klänningen kommer jag matcha med stora kedje halsband. Allt detta köpte jag i våran lilla håla till stad. En mysig håla. Julstämningen har flyttat in, har ni märkt det? Jag såg en jättefin svart sammets kjol och en slags kofta/jacka inspirerad av Coco Chanel på MQ men det får vänta till nästa vecka. Klänningen är myckaet snyggare i verkligheten. Är ny på att ta bilder till bloggen.

Besviken

A6 blir inte av ;( Jag är just nu väldigt besviken, Men men..... Jag ska ner på stan här i våran lilla håla hihi. Klackskorna får vänta någon vecka.

A6

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har varit helt slut efter allt pluggandet. I dag bär det av mot a6. Ska bli jättekul, var länge sedan jag var där. Visar upp shoppingen på kvällen. Kram Natalia


Skor från Skopunkten

Båda dessa skor kommer från skopunkten. Snygga kilklackar är det ont om så jag letar efter några andra alternativ. Vilka tyckar ni bäst om?

God morgon!

Uppe med tuppen är jag i dag. Det är bestämt på lördag åker vi till A6. Det bli självklart shopping är på jakt efter en ny jacka, ett par sammets leggins och en tjock tröja med paljetter på axlarna från Hm divided. Får också se om jag hittar några kilklackar. Har några snygga i bakhuvudet, hihi. Ha en bra dag! Kramar Natalia

Studiedag, jippi!

Studiedagen är snart slut och jag försöker njuta till max. Har läst olika bloggar, kollat på tv och pkuggat lite. Vad har ni för er?

Dagens outfit!


Tröja: Lindex
Kjol: MQ
Strumpbyxor: Lindex
Jag hade också på mig de nya klackarna som fick outfiten att se lite mer piffig. Jag planerar att köpa ett par till klackskor helst med kilklackar. Bry er inte om bakgrunden på bilden!

STUDIEDAG

Kollar just nu på Gossip girl. Säsong 3 avsnitt 10. Hur långt har serien kommit i sverige? Skolan slutade kl 14.00 i dag. Skönt! I morgon har jag studiedag så det blir väl en slappar dag.

Skola

Nu bär det av till skolan. Ha en bra dag allihopa! I går fick jag en blå baströja och ett par strumpbyxor av mamma. Tack mamma! Dagens outfit kommer i dag eller i morgon. Kramar Natalia

Skorna

Här kommer skorna jag köpte från Sthlm Dg. Snygga va? Kjolen ska sitta i midjan men den är förstor så jag har den i höfterna men den var fortfarnade förstor dock bara någon cm så mamma ska sätta in ett resårbarnd. Det är då ni får se den. Men kjolen ska på i morgon ändå så jag ska ta en sådandär nål komer inte på namnet nu.

Förra veckans outfit!

Äntligen för ni se förra veckand outfit. ni får vrida lite på hududena, hihi. Tightsen och t- shirten kommer från mq. Kavajen är köpt på hm. Vad tycks? Jag tror jag ska ta kort på kjolen och skorna också.


Plugg plugg och återigen plugg!!!!!!!!

Ska precis börja plugga. Har mycket läxor samt ett prov nästa vecka, nämligen no prov. Hoppas det går bra! Vad gör ni denna tråkiga söndags eftermiddag?

Veckans stilikon: Nicky Hilton

Nicky har riktigt skön stil
Ca en gång i veckan kommer jag köra på veckans stilikon.  I dag är det Nicky Hiltons tur. Jag fullkomligt äääälskar de underbara röda skorna.


Sunshine

Det blev en kjol från mq från märket sunshine. Svart med silvrig dragkedja och knappar. Jobbet gick och nu sitter jag och belönar mig med Ben och Jerry glass. Mums!

Valentino s/s 2010

Valentino Spring/Summer 2010 - Paris Fashion Week - Marie ClaireValentino Spring/Summer 2010 - Paris Fashion Week - Marie ClaireValentino Spring/Summer 2010 - Paris Fashion Week - Marie ClaireValentino Spring/Summer 2010 - Paris Fashion Week - Marie Claire
Här ser ni mina favorit från Valentinos spring/summer kollektion 2010. Många klädersplagg var en aning för pråliga för min smak, men dessa fyra var mer än okej. Men som sagt smaken är som baken. Saknade dock lite färg.


jour

Pappa är inte hemma, så jag kan int överföra bilden från kameran till datan. Borde ha lärt mig det vid detta laget..... Men pappa jobbar nattjour i natt. Men i morgon eller på söndag har han lovat att göra det. Sen när han har lärt mig det kan jag ha dagens outfit

Shopping från Sthlm DG

Blev de skorna jag la undan. Kommer från märket Sthlm DG. Skorna har exakt 10cm klack. Snygga! Bra köp Natalia..... Dessutom la jag undan en kjol från mq. Är lite osäker. Antingen blir det den eller en klänning från lindex. Tiden får visa eller tja knappt 24 h får visa...................  Outfit bilden från förra veckan kommer förmodligen i dag på kvällen.


Spanska prov!

Jag hade alla rätt på spanska provet. Jag har varit glad och strålat hela dagen! Gick ner på stan för att kolla efter klackskor. De jag ville ha från början var slytsålda me djag hittade ett par andra som jag la undan. Riktigt höga är de ca 10 cm, kanske? I morgons ska jag ner med kompisarna och köpa dem.

God natt!

God natt alla läsare! Ska försöka lägga upp outfit bilden på fredag. Den som väntar på något gott..... Skrev klart min uppsats i dag. Tyckte jag lyckades bra hoppas läraren tycker likadant.......

Sovmorgon!!

I dag har jag sovmorgon till 10.35. Skönt! På fredag ska jag ut och kolla lite smått på julklappar med Jennifer. Ska även spana på lite saker till mig själv som jag hoppas slinker ner i shoppingpåsen. Har ni några speciella planer?

Veckans önske outfit!

Notte by Marchesa Strapless silk-chiffon gownCelestina Patricia silver box clutchJimmy Choo China strappy sandals
Det var länge sedan vi hade veckans önske outfit på bloggen så nu är det åter dags igen.
Klänningen kommer från: Notte by Marchesa
Väskan kommer från: Jimmy Choo
De underbara skorna kommer från ingen mindre än: Celestina

Allt finns att köpa hos Net-a-porter

Segt


Vi har 43 gloror tills i morgon och beskrivning i boken tills i morgon. Däför har bloggen kommit i andra hand.

Outfit bild kommer snarast

Med tips från en kompis har jag äntligen lärt mig att ladda upp bilder på bloggen. Med hjälp utav pappa kommer outfit bild komma upp på bloggen snarast! Jag vill förbli anonym så hyvydet kommer inte vara med.


Jimmy Choo för Hm


Snart släpps Jimmy Choos kollektion för hm. Spännande! En del utav kollektionen ser ni ovan.

Spadag

Sk aha spadag i dag. Blev lite shopping på mq. Nämligen en kofta från märket sunshine och ett par paljett tajts från zoul. Det blev också en ansiktsmask från nivea. Glad och nöjd är jag nu i alla fall.  Ska ta ett varmt bad som följs av ansiktsmasken och av film. Vad ska ni göra denna helg?

Reese Witherspoon

Såhär chic var Reese Witherspoon i veckan, när hon gästade "Good morning America".
Reese Witherspoon har lyckats riktigt bra. En helt enkelt underbar outfit.

Emilio Pucci s/s 2010

Emilio Pucci Spring 2010 Ready-to-WearEmilio Pucci Spring 2010 Ready-to-Wear
Emilio Pucci Spring 2010 Ready-to-WearEmilio Pucci Spring 2010 Ready-to-Wear
Emilio Pucci har enligt min menning lyckats riktigkt bra med sin kollektion för s/s 2010. Mina favorit outfits ser ni ovanför. Vilken av dessa fyra är er favorit bild/outfit?

Shopping på höstlovet

Det blev lite shopping på lovet. Förutom kjolen från jc och pälsvästen  från vero mode även en röd långärmad tröja från mq och två par strumpbyxor även de från mq. NU är det dock dags att lägga det bakom sig och fokusera på pluggandet och alla de prov som vi har och kommer ha i framtiden. Håller faktiskt på att plugga nu. Är det något ni skulle vilja se mer i bloggen? Kommentera då.

Säg vilken klänning som snyggast är.......

Temperley London Corelli silk dress3.1 Phillip Lim Sequined silk dress Thread Social Silk-organza asymmetric dressJason Wu Embroidered chiffon drape dress
Den rosa enaxlade klänningen kommer från Temperley London. Är den inte helt fantastisk? Jag älskar färgen. Den vita klänningen med nitar på ena axeln kommer från självaste 3.1 Philp Lim, enkel men med en twist. Ännu en enaxlad klänning skillnaden är att denna är blå och kommer från Thread Social. Den underbara guldiga bakelseen från Jason Wu är väldigt prinsses lik. Med ett par tuffa skor till bryter du looken och är redo för en kväll med tjejerna. Smmtliga klänningar kan du hitta hos: Net-a-porter

Kändisarnas Halloween

Holly Madison kom som en drottning av hjärtan!
Holly Madison
Mariah Carey och fästmannen Nick Cannon var änglar i år
Nick Cannon och Mariah Carey utklädda till vita änglar.

Kate Beckinsales dotter utklädd till cirkus direktör
Vilken outfit är din favorit?

RSS 2.0