Let's gossip, Gossip girl!

Gossip Girl intar Paris!
Gossip girl har borjat filmas igen! En mycket glad nyhet for oss Gossip girl fans. Blair ar min favorit karaktar och hon klar sig nastan alltid felfritt. Alskar alltig hon har pa sig, kjolen, toppen men jag skulle inte ha pa mig plaggen tillsammas, skulle inte kunna bara upp det lika bra som hon.


Semestern ar snart slut:(

Hello! Idag korde vi runt lite i en by dar mormor vate upp. Hon visade oss alla stallen, skolor, sitt hem osv. Vi besokte aven mormors mormors grav. En trevlig dag. Nasta vecka pa fredag ska vi aka hem, hem till Sverige. Har blandade kanslor infor var avfard. Mest positiva men synd att mormor blir kvar. Bilder fran hela semestern kommer snart, var talmodiga!


Jag lever!!!

Kara lasare, jag meddelar er att jag faktiskt lever! Vi har besokt en stor vattenpark (Aquaprk). Det var riktigt kul att antligen fa kanna en adrenalin kick. Imorgon kommer pappa hit till Polen. Har har varit i Sverige och joobbat och nu ska han komma hit i ca 1vecka och sedan aker vi formodligen hem. Vi ska bo pa hotell nagra natter da utomlands semestern inte blev av pga diskbrack. Skab li kul att bli omhandertagen pa ett lyxigt hotell. Bilder kommer! Kramar!!

Tjooho smycken!!!

Idag ar det dags for et event jag langtat sa  infor. Dags for smyckes eventet(Agatowe lato)! Silver, sotvattensparlor och manga, manga smycken fulla med stenar och allt det fina. Ar mycket exalterad. Det kommer bli en riktig bildbomb nar jag ater ar hemma i Sverige. Massa kramar, Natta

Hello, vacation!

Hej! Semestern flyter pa och det ar underbart! Dock sa finns det en negativ faktor, namligen min Polen allergi. Japp, ni laste ratt, POLENN allergi. Jag ar ju sjalvklart inte allergisk mot landet men alltid nar vi aker hit sa blir jag tappt i nasan, ogonen kliar. Det later som Pollen men i Sverige mar jag dunder bra. Strange.....men, men. Shoppat det har ocksa. Armband och ring i silver med fina stenar, en kjol och en sot topp. Hoppas ni alla njuter av er lediga tid, kram!

God natt!

Idag har jag inte gjort sa mycket. Shoppat lite smycken och en ny vaska(bild kommer nar jag ar ater hemma i Sverige). Vi var aven i mormors tradgard, kul! Pa onsdag ska jag pa massage, langatar.  Dags att sova snart, ar trott. God natt alla lasare!


Sergio Rossi och Gucci

Block-color leather sandals by Sergio Rossi   Python rope-tie sandals by Sergio Rossi
Gucci Ribbed cashmere hooded cardigan   Gucci Studded suede ankle boots
Sergio Rossi reasnu ut pa theoutnet.com! Sa skynda fynda! Den oversta raden med de harliga skor a r alltsa Sergio Rossis verk. Den nedersta raden ar Gucci och koftan ar stor favorit utav deras sortiment. Vilken ar din favoit?!

Gardagens handelse


Igar var jag, Laura och mamma och badade(ej bassangen pa bilden). Det var riktigt roligt och eftersom vadret var sa varmt var det aven mycket passande for dagen. Idag ska jag inte gora nagot speciellt, virka en mossa till Laura och mysa. Jag kopte ett underbart lila garn och det ar min tredje mossa jag ska virka nu. Bast att borja ova infor attan!

Hej, Polen! (med. till Hanna)

MED. TILL HANNA LANGST NER.
Nu har jag antligen tillgang till en dator, da varan laptop inte fick folja med. Idag planerar vi att ga ner till simhallen och bada lite och svalka sig. Har i Polen ar det riktigt varmt, runt 35 grader. Nasta vecka kommer bli hektisk, ska shoppa, ga pa massage, aka till en aquapark och sist men inte minst aka till en gigantisk smyckesmarknad, agatowelato. Pa smyckesmarknaden saljer smycken gjorde av stenar, sotvattensparlor och silver. Dar ska det shoppas! Jag har tankt att skriva lite kort om de senaste dagarna i Polen:

Tisdag: Vi anlande i Polen pa kvallen, morbror vantade pa flyglatsen i Katowice och han korde oss till nim mormor. Val framme fanns det inget annat att gora forutom att lagga sig, godnatt:)

Onsdag: Jag ville givetvis shoppa lite sa jag, Laura och mamma gav oss ner pa stan. Hittade ett par underbara skor (tyvarr sa var det inte klackar den har gangen, hihi) och en lovly vaska som jag kommer att anvanda so skolvaska. Den ar bade ljuvlig i fargen och harligt rymlig. Sedan ovade jag lite pa min Spanska och det ar nog allt "spannande" jag gjorde den dagen.

Torsdag: Aven denna dag innebar shopping. Dock sa fick inte Laura och mamma folja med pa stan den har gangen. Resultatet blev ett par hoga kilklackar (ca10cm) i skinn, en "dundersnygg" strahatt, garn till mitt nyaste prokekt och lite nagel saker. Pa kvallengick vi till mormors stora tradgard(dzialka)det var en riktigt rolig kvall!

Fredag: Shopping, ett par andra skor, dessa i gratt och i en helt annan modell. Mitt virk projekt, nammligen en vast bolero till min syster gick framat. Jag har gjort tva mossor och det tog relativt kort tid, tva respektive 3 dagar. Vast boleron armer komplicerad an jag trott men ge upp det ska icke.

Bilder pa mina nya saker kommer tillsammans med bilderna pa de virkade sakerna.

MEDDELANDE TILL HANNA: Hej Hanna! Har hittat fina nagel saker till dig som jag ska kopa nasta vecka. Har du kopt sakerna jag vill ha eller ar det inte sa stor rea pa de annu. Just det, nar jag ar tillbaka i Sverige vill du folja med till synsam och kopa solglasogonen. Ska inte vanta till min fodelsedag!!!! Ar sa exalterad och vill garna ha din hjalp. Halsa Emma, Jennifer och resten, kram!


RSS 2.0