Monki- nyheter


Ett litet tips ä att gå in på Monkis hemsida och kolla in deras nyheter, underbara! Har gjort en lite mini beställning´, åt en kompis som ska dit om ca en månad(är ute i good tid, hahh).


Dagens stilikon- Jessica Alba


Tjejkväll


Dags för lite mys med tjejorna, kul!!! Ska bli roligt att få vila ut, skratta och ha det allmänt trevligt efter den långa veckan som inehöll mkt plugg. Bilden är på Leighton Meester som håller på att spela in nya avsnitt av Gossip Girl. Älskar henned karaktärs outfit, pretty! Louis Vuitton väskan går inte av för hackor, vad tycks?!

Marc by Marc Jacobs, butiken är öppnad!

Marc-by-Marc-Jacobs-butik-6Marc-by-Marc-Jacobs-butik-5
Marc by Marc Jacobs butiken i Stockholm är öppnade! Där finns både den billiga linjen ''special items'' och den vanliga Marc by Marc Jacobs, spännande! De har ju så mkt fint

Orientering

Nu är det dags för orientering, i skogen:( Inget precis roligt, vi ses efter skolan!

Jennifer Aniston

5. Jennifer Aniston i Chanel är en toppen match! Vi är så glada att hon kör på uppsatt hår för en gångs skull!
People Magazine har utsett Jennifer Aniston till den bäst klädda kändisen detta året! Grattis till Jennifer, håller faktiskt med hon klär sig sofistikerat, elegant men ändå trendigt. När det gäller min brist på inlägg så får jag faktiskt säga att jag har ca7 läxor i vecka och även något prov, tufft men det får gå an!

Vinst, men åndå inte

Alliansen vann!!! Detta är positivt men Sd kom in i riksdagen, nu förstår jag att det lever många rasistiska männsikor i Sverige. Jag hoppas Att M och resten av Alliansen klarar av att hanetra detta på lika bra sätt som de hanterat krisen.

365 Sunshine


I lördags blev det lite shopping, ett par fina jeans från 365 Sunshine/MQ och ett fint blått grafitti nagellack. Ville egentligen ha det i vitt eller svart då jag föedrar klassiska naglar men detta fick duga och dessutom kan de spice things up a little! Jeansen håller på att bli förkortade hos en skräddare i butiken, en bild kommer på måndag. Nagellacket orkar jag inte ladda upp men ni får en bild som jag lånat från google, ok!?

DH och plugg


Idag är det att plugga för hela slanten som gäller men nu tog jag äntligen en liten paus för att tipsa om Desperate Housewives som börjar 26 september. Det är då Usa som börjar sända färska avsnitt av DH. Jag följer programmet i deras takt på tvshack.cc, riktigt bra kvalitet! Vanessa Williams(wilhelmina i ugly betty) ska spela en ny karaktär på gatan. Spännande, Vanessa är mkt duktig så ska bli kul att få se henne igen!

Mycket av inget.....

Thomas Wylde 
Hallå bloggen! Sovmorgon idag vilket betyder en utvilad jag. Idag är det skola som gäller och shopping, som vanligt på fredagar, mysigt. Inget annat  är planerat förutom lite plugg, mkt läxor ca 7 i veckan. Inte så mkt mer att skriva om, det kommer lite bilder på dagen och shoppingen. (Väskan kommer från Thomas Wylde, nat-a-porter.com) Kramar

Ny header

Jag har ju haft samma gammla header från min start och nu, äntligen ska den uppdateras! Mina två kompisar som går i min klass har gjort en header . De har en blogg tillsammans som heter, www.emmaafilippaa.blogg.se så kika på den om ni har lust! Spännande, då min header varit randig och med massa omoderna skor, ush. Den nya är fräsh, ny och rolig precis som jag gillar det!

Keeping up with the Kardashians


Kolla in reality-showen Keeping up with the Kardashians, super bra! Kim Kardashian och hennes familj är självaste handlingen, mkt drama och bra underhålling.

Hösten är här med mycket besvär


Hösten är här med superduper mycket besvär, gahh!

Nettan

Issa Julien Macdonald Jil Sander Thurley 
Fyra snyggingar från Nettan(net-a-porter).  Den gråa sötisen skulle passa in direkt i garderoben, Issa. Sedan har vi en röd tuff variant som verkligen har det där extra, Julien Macdonald står för designen. Den vinröda är elegant och sofistikerad, precis som det ska vara, Jil sander, vem annars liksom?! Sist men definitivt icke minst har vi denna godingen från Thurley, amazing! Fyra snyggingar, din favorit?!

äventyr

En ganska gullig bild från sommarlovet då vi besökte ett zoo. Ett roligt litet äventyr, det är vad det var!

Hm- mocka


Hm säljer just nu dessa raringar i äkta mocka. ett mycket bra tillfälle att utöka skogarderoben. Sådana skor är perfekta att ha på sig nu  då man både vill vara någorlunda bekväm och mkt snygg!

Val 2010

Snart är det dags för valet 2010! Jag tycker att politik är ett mycket intressant ämne som fler människor borde angagera sig i. De rödgröna mot alliansen, hur kommer detta gå tror ni och vem hoppas ni på(valhemlighet men kan vara kul att få veta ndras åsikter)?

The notebook


Idag såg jag ''The notebook'' då alla pratat om hur sorglig den var. Jag blir aldrig rörd av någon som helst film, inte ens Titanic gjorde mig upprörd. Men denna var bara heartbreaking. Allt gick snett och sedan när man fick en gnutta hopp så revs det bort som ett plåster. Men de spenderade ju iallafall en del av sina liv ihop och sedan dog de av kärlek, ahh.

Lanvin for HM

En nyhet som jag måste skriva om är att H&M´s nästa gästdesigner är det franska modehuset Lanvin. Kollektionen kommer att heta Lanvin for H&M och släpps i butik den 23 november i år.. Jag ser verkligen fram emot att se vad för plagg och accessoarer som kollektionen kommer att innehålla. Lanvins kollektioner innehåler alltid underbara plagg, hoppas jag lyckas beställa ett då tiden är inne. I'm so excited!


Bags from Net-a-porter

Valentino Sara Berman Chloé Marc by Marc Jacobs 
Högst upp till vänster ser vi en väska från Valentino, den är fantastisk! Den lila raringen är från Sara Berman, toffsen gör den lite extra speciell. Chloé gör alltid underbara ting, den rosa väskan gjorde mig inte besviken. Sist men absolut inte mist har vi en tote från Marc Jacobs, höstig!

RSS 2.0